perjantai 3. heinäkuuta 2015

Polkkaa, palmikkoa ja kymppitonni rikki

Viime päivinä olen lähinnä katsellut animea. Tosin siinä samalla saa mukavasti neulottua, joten tällaiset sukat syntyivät muutamassa päivässä.


Lankoina näissä on käytetty 7 Veljestä Polkkaa, värissä Karamelli, sekä luonnonvalkoista Viking of Norway Villeä, ja ihan pari metriä luonnonvalkoista seiskaveikkaa, sillä tuo Ville meni ikävästi loppumaan kesken tokan sukan kärkikavennuksissa. 


Sukat on neulottu 4 mm puikoilla, ja aloituksessa silmukoita on yhteensä 66. Yläresori on valepalmikkoa, ja tämän jälkeen aloitin raidoituksen, kolme kerrosta vuorotellen kummallakin langalla. Kavennuksia on varressa tehty niin, että jalkaterään päästessä silmukoita oli jäljellä enää vain 48. Ja kuten kuvista näkyy, näitä sukkia voi pitää joko nilkkaan rytättyinä, tai sitten pitkäksi oikaistuina! 


Valmistuneiden sukkien ja monen loppuunkatsellun animesarjan lisäksi jotain muutakin on saavutettu. Nimittäin 10 000 kävijän raja blogissa meni rikki! :) Kiitoksia todella paljon kaikille blogini vierailijoille. Toivottavasti 20 000 tulee täyteen vähintään yhtä nopsaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti