tiistai 11. elokuuta 2015

#Blogisitarina

Tilkkuja ja lankaa -blogin kirjoittaja Päivi haastoi minut mukaan tähän #Blogisitarina -haasteeseen. En ollut koskaan ennen kyseisestä haasteesta kuullut, mutta innollahan tähän silti vastailee! Kiitokset siis haasteesta Päiville! Kuvituskuvina pari Instagram-kuvaa tältä päivältä. 

Haasteen ohjeet:
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.

Kävin Naantalin Aurinkoisessa herkuttelemassa ensimmäisen koulupäivän kunniaksi
Kuten kaikki tarinat, tämäkin alkaa sanoilla "Olipa kerran". Eli: Olipa kerran Jenna, Illuusianakin netissä tunnettu nuori nainen, joka oli tykästynyt neulomiseen. Töitä alkoi valmistua melkoisella tahdilla, ja Instagramin ja Facebookin ryhmien lisäksi niitä teki mieli esitellä myös jossain muuallakin. Niinpä perustin tämän blogin.

Blogitaustaa minulla on jo muutaman vuoden verran. Nuorempana olen pitänyt lifestyleblogia, jossa esittelin myös melko paljon lakkaamiani kynsiä sekä kaiken maailman askartelujani. Kaivoin siis Blogger-tunnukseni pois tomusta ja hetken mielijohteesta perustin blogin, ihan vaan itseäni varten, jotta voin kirjoitella valmistuneiden ja keskeneräisten töiden tiedot johonkin talteen. Aluksi postaustahti olikin melko hidas, mutta parin kuukauden päästä se kuitenkin muuttui rivakammaksi. 

Alunperin blogi painottui pelkästään neulomiseen ja neuletöihini, mutta pian mukaan kuvioihin tuli myös ompelu ja jossakin määrin askartelukin. Blogistani tuli siis paikka, jossa saatoin esitellä mitä tahansa käsitöitäni, ja kirjoitella jopa omasta elämästänikin. Lukijamäärä on jo nyt ylittänyt huimasti sen, mitä uskoin koskaan blogillani saavuttavani. 

Viimeisimpänä aluevaltauksena sosiaalisen median saralla oli se, kun tein blogilleni Facebook-sivut. Tuonnekin tykkääjiä on jo kertynyt oikein mukava määrä. Kannattaa ehdottomasti käydä tykkäämästä blogistani myös Facebookissa, niin näette sielläkin kaikkia mukavia päivityksiäni. :)


Vaan mitäpä tulevaisuudessa? Vaatetusompelijaopiskelujeni myötä varmaankin pitäisi alkaa markkinoimaan itseäni ja blogiani enemmän. Hankkia kunnollinen domain tuon jokseenkin kömpelön www.langatsolmussajapuikothukassa.blogspot.fi -osoitteen sijaan, tehdä käyntikortteja ja muuta vastaavaa. Blogissa myös varmaankin ompelujutut lisääntyvät, mutta kyllä neulomispostauksiakin varmana tulee olemaan, älkää huoliko! 

Tällainen on siis blogini tarina kaikessa lyhykäisyydessään. Kovin pitkää kertomusta ei blogistani saa kirjoitettua, onhan se ollut olemassa vasta alle puoli vuotta.

Sitten olisi kai aika haastaa muitakin mukaan tähän mukavaan haasteeseen! Haastankin siis Pakkoneulootikko HeltsunVaateviidakon Pirjontttintin sekä Lankakeijun kertomaan oman bloginsa tarinan. 

PS. Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan vielä kun ehditte! Enää on muutama päivä osallistumisaikaa jäljellä... 

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Tänään juuri törmäsin ensimmäisen kerran tähän haasteeseen toisessa blogissa ja ajattelin, että tämähän olisi kiva haaste saada. Ja heti sen sain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla, että haaste tuli oikeaan paikkaan! :) Innolla odottelen vastaustesi lukemista.

      Poista