maanantai 31. elokuuta 2015

Postia Karnaluksista

Noin viikko sitten teimme luokkamme kesken joukkotilauksen virolaiseen käsityötukku Karnaluksiin, ja tänään postipoika sitten kantoikin kookkaan paketin kotiovelleni. 


Pietu-kissa suoritti paketille tullitarkastuksen, jonka jälkeen pääsin itsekin käsiksi paketin sisältöön... 
Tällaista tavaraa paketista sitten paljastui. Itselleni näistä jäävät nuo fleece-kankaat, joista aion tehdä itselleni syystakin, kaariviivainsetti, paketti Neuvostoliittolaisia nuppineuloja, 0,5 mm virkkuukoukku, huovutusneulasetti, alpakan- ja lampaanvillasekoitus, muutama merkintäliitu, nepparit ja vetoketjut, peace-kangasmerkki, puunapit sekä viivain. Muut tuotteet lähtevät huomenissa kahdelle luokkalaiselleni. 

Näin suurikokoisen paketin tavaroiden hypisteleminen oli suorastaan ihanaa. Harmi, kun koko sen sisältö ei jää itselleni. 

2 kommenttia:

  1. Karnaluks on aivan ihana paikka. Sieltä löytyy melkein kaikkea käsityöihmiselle.Täytyy taas syksyllä lähteä paikanpäälle hypistelemään ja hakemaan lankoja ainaskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karnalus tosiaankin on käsityöihmisen taivas! Itse olen kerran käynyt siellä (postaus tästä löytyy Viro-tägin takaa) ja ihan hämmennyin kaikesta sitä valikoimasta, enkä lopulta osannut ostaa lankaa kuin 60 eurolla, vaikka budjetti oli 200... Itse ajattelin lähteä käyttämään veronpalautuksiani Karnaluksiin, kunhan ne tuossa vuodenvaihteessa tulevat. :)

      Poista