torstai 10. syyskuuta 2015

Aikuisten värityskirja

Jostain syystä kauppareissun yhteydessä mieleeni nousi ajatus siitä, että minunkin on saatava tällainen muotivillitykseksi nousemassa oleva aikuisille suunnattu värityskirja. Kiertelin muutamassa kaupassa, kunnes löysin mieleiseni Prisman hyllystä ja kiikutin värityskirjan kassalle.


Aikuisten värityskirjojen idea on se, että niiden parissa puuhastelu lievittää stressiä, rauhoittaa mieltä ja kehittää luovuutta. Yleisimmin värityskirjojen kuvina on erilaisia ornamentteja ja niistä koostuvia hahmoja tai esineitä.


Ensimmäiseksi värityskirjakseni valikoitui Millie Marottan tekemä Eläinten valtakunta, jonka kuvitus koostuu ihmeellisistä kasveista ja eläimistä. Vielä en ole yhtäkään kuvaa ehtinyt värittämään valmiiksi saakka, mutta kirjan ensimmäisen kuvan kimppuun olen jo ehtinyt käydä. Melko työlästä hommaa tuo pienten yksityiskohtien värittäminen on, sitä ei sovi kieltää, mutta samalla se on kuitenkin jollain tapaa rentouttavaa, kun saa vain keskittyä siihen, mitä kynä tekee paperilla.


Joko sinä olet ottanut osaa tähän muoti-ilmiöön, ja ostanut oman värityskirjasi? 

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti löytyy jo värityskirja! Tosin olen ehkä kaksi kuvaa saanut niistä useammasta kymmenestä edes puoliväliin. Näköjään innostus on hyvin kausittaista... Tai sitten omistan vaan liian hyvän skaalan värikyniä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen vain saanut aloitettua tuota yhtä kuvaa, joka tässä postauksessa näkyy. :D Millaisilla väreillä muuten värittelet? Itselläni on kaksi settiä vesivärikyniä, toisessa selkeämpiä värejä ja toisessa erikoisempia välivärejä.

   Poista
 2. Kyllä minäkin ostin mut vähiin on jäänyt värittäminen. Innolla odotan Virkkuukoukkusen värityskirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta Virkkuukoukkusen värityskirjasta en ole kuullutkaan, täytyykin ottaa selvää! :)

   Poista