sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Hurjan paljon sieniä, suuria ja pieniä

Pinterest-haasteen ensimmäisenä aiheena oli "uusi tekniikka". Minä valitsin uudeksi tekniikakseni muovailun Fimo-massasta, sillä sitä en vielä koskaan ollut kokeillut. Inspiroivaksi postaukseksi valitsin ohjekuvan miniatyyrikärpässienten tekoon, tosin itselläni oli mielessä sienten tekeminen hieman kookkaampina. 

Perjantaina kävin ostamassa Suomalaisesta Kirjakaupasta Fimo-massaa valkoisena ja punaisena kärpässieniä varten, mutta pettymyksekseni valikoimassa ei kuitenkaan ollut sellaista paloautonpunaista, mitä olin etsinyt, vaan ainoastaan kirsikanpunaista. Kirsikanpunainen sai kuitenkin kelvata, ja pakko myöntää näin jälkikäteen, että tuokin väri näyttää oikein hyvältä näissä kärpässienissä.


Sieniä muovaillessani kiinnitin niiden sisäpuolelle rautalangasta tehdyn lenkin, sillä halusin myöhemmin tehdä niistä koruja - kunhan vain eBaysta tilatut korunosat vain saapuisivat! Korujen tekeminen kuitenkin on minulle tuttua puuhaa, joten sitä en tähän "uusi tekniikka" -teemaan oikein voi laskea.Tässä näitä sieniä nyt on, ihan kokonainen metsällinen! ...tai ainakin pieni metsällinen. Kunhan vaan saan tehtyä lisää sieniä, ja tämän ensimmäisen erän koruiksi saakka, on putiikin puolelle tulossa pikkurahalla myyntiin kärpässienikaulakoruja, -korvakoruja ja kännykkäkoruja. Pitäkääs siis silmällä putiikkia, mikäli oma kärpässienikoru kiinnostaa! :) 

6 kommenttia:

 1. Ompas kivan näköisiä! Tämä Pinterest haaste kuulostaa mielenkiintoiselta :) Taidan laittaa aiheet ylös ja miettiä ideoita ilman haastetta. Jäänkin seuraajaksi niin ei mene ohitse mitä annetuista aiheista keksit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja seuraajaksi liittymisestä! :) Pinterest-haaste tosiaankin on melko mielenkiintoinen, viimeinkin saa sitä tekemättömien töiden listaa kutistumaan (tai sitten kasvamaan... :P)

   Poista
 2. Onpa tosiaan söpöjä sieniä, kävis koristeena ihan tollasenaankin! Mistä oot noita koukkuja hankkinu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon tilannut niitä eBaysta, hakusanaa en enää muista. Noi on sellaisia ruuvattavia, mutta itse muovailin Fimo-massan niiden ympärille tiukasti.

   Poista