perjantai 11. syyskuuta 2015

Lehti täynnä sukkaohjeita

Tänä aamuna heräsin aikaisin, jotta voisin istua eteisessä tuijottaen postiluukkua. Miksikö? Noh, koska tänään ilmestyy kauan odotettu Novitan Sukkalehti! 

"Ai mikä sukkalehti? Minä kun luulin, että tulit meikäläistä valokuvaamaan!"
Jännitti ihan pikkiriikkisen älyttömän paljon saanko sukkalehteni tänään, vai meneekö sen saapuminen ensi viikolle. Tänään se kuitenkin tulla tupsahti tuolta meikäläisen postiluukusta eteisen lattialle! 

Lehdestä löytyy yhteensä 21 kappaletta sukkaohjeita Novitan langoille, pääasiassa Seiskaveikalle, mutta myös Nallelle, Isoveljelle ja huopuvalle Joki-langalle. Omaksi suosikikseni valikoituivat kissamaisen suloiset KisKis -sukat, jotka varmaankin otan puikoille vielä tänä viikonloppuna. 

Joko sinun Sukkalehtesi on saapunut postissa? Mikä malli oli lempparisi? :)

8 kommenttia:

 1. Kyllä vaan sukkalehti tulla tupsahti. Taas niin kivoja ja ihania malleja. Lempparikseni hyppäsi tossumaiset unelma sukat. :) nuo kiskis sukat on myös hauskat, ihanat ja niin lämmittävän näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Unelma-sukat vaikuttivat juuri sellaisilta pehmoisilta kotitöppösiltä. <3 Täytyy kyllä niitäkin kokeilla, kunhan vaan saan selätettyä palmikkokammoni.

   Poista
 2. Oma lehteni on varmaan vielä jossain maailmalla tulossa, mutta toivottavasti jo maanantaina täällä! Aika pitkä odotus viikonlopun ylitse. Ihana blogi sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että lehti tulisi pian sinnekin! Kiitos kehuista! :)

   Poista
 3. tulihan se ja meni odottamaan tuonne muuttolaatikkoon uuteen kotiin pääsemistä. pikavilaukselta mielenkiinto heräs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meni muuttolaatikkoon, niin ei pääse hukkumaan muuton yhteydessä! Varmaan hankalaa koittaa pitää näppinsä erossa Sukkalehdestä ja keskittyä muuttoon... Minulla ainakin olisi vaikeuksia!

   Poista
 4. Lehti tuli ja oli minulle vähän pettymys :( tykkäsin kyllä muutamasta mallista ja ne täysin punaiset pitsineulesukat ajattelin toteuttaa, kun en ole aiemmin laiskuuttani kokeillut kärjestä aloittamista ja muutekin tykkäsin mallista. Anelmaiset olisivat kivat kanssa, mutta 7 veikka on vaan niin paksua että sitä on alkanut vieroksua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pettymys tuo lehti oli toisaalta itsellenikin, mutta eipä se kovin hintavakaan ollut. Harmikseni palmikkomalleja oli melko paljon, meikäläisellä kun tuntuu olevan jokin "palmikkokammo". Tuollaiset Anelmaiset voisi varmaan soveltaa ohuemmallekin langalle. :) Itse ajattelin kokeilla niitä ihan tuosta tutusta Seiskaveikasta.

   Poista