torstai 10. syyskuuta 2015

Muutoksen tuulia...

Kuten varmaan kaikki huomaattekin, blogini on kokenut joitain suurempia ja pienempiä muutoksia kuluneen vuorokauden aikana. 

Suurimman muutoksen koki blogin nimi. Entinen Langat solmussa ja puikot hukassa on nyt haudattu unholaan, sillä se ei enää kuvannut blogin sisältöä kovinkaan hyvin. Sen sijaan blogin uudeksi nimeksi valikoitui Illuusia Ihmemaassa. Blogin osoitekin vaihtui siinä sivussa, sillä päädyin pitkällisen pohdiskelun jälkeen ostamaan itselleni oman domainin. Blogi löytyy nykyisin osoitteesta http://illuusia.ihmemaassa.net. Toki vanhakin osoite on edelleen toiminnassa, joten blogiin pääsee tästä lähtien kummalla tahansa.

Myös blogin Facebook-sivun osoite ja nimi vaihtuivat. Facebook-sivut löytyvät nykyisin täältä. Tykkäämiset kuitenkin pysyvät ennallaan, joten ei mitään huolta. 

Ulkoasu päivittyi samaan syssyyn neutraalimmaksi, ja uuteen nimeen sopivammaksi. Vielä on joitain pieniä päivityksiä suorittamatta, joten meikäläinen käpertyy nyt sohvannurkkaan koodailemaan. 

Kertokaahan mielipiteenne tästä blogin uudesta ulkoasusta ja nimestä. :) 


4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää tämä uusikin ulkoasu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla, että on mieleinen :) Kaipasin syksyksi ja talveksi jotain hillitympää, kuin sitä pirteän vaaleansinistä, joten päädyin tähän.

   Poista
  2. Tekisi munkin mieli vähän hillitä sitä oman blogin ulkoasua, se vihreä kun on aika villi, muttaniin kauan kun olen tällainen laiskajaakko, se saa pysyä sellaisenaan..

   Poista
  3. Netistä löytyy paljon ilmaisia, nättejä ulkoasuja, kun Googlen ja Pinterestin kanssa selailee. Sieltä varmaan löytyisi melko helposti jokin miellyttävä. :)

   Poista