tiistai 24. marraskuuta 2015

Kis kis kippurahäntä

Olen ollut viikonlopusta saakka kotona kipeänä, ja alkaa turhauttamaan se, kun en kunnolla pysty tekemään mitään, kun nenä vuotaa ja kurkku särkee. Kuitenkin mieleni tekisi puuhailla kaikenlaista. Päädyinkin siis testaamaan pyöreän pussukan ompelua. Kankaiksi valikoitui ihan tähän tarkoitukseen Eurokankaasta loppuviikolla ostamani kissakangas, ja kaapissa lymyilleet Jätti-Rätin puuvillat. Tätä joululahjaksi ystävälleni menevää pussukkaa voi käyttää pikkutavaroiden, kuten meikkien, säilyttämisessä. Tai vaikkapa kissanpentujen! 

Millä mallilla teidän joululahjapajanne ovat? Onko kaikki lahjat jo tehty, vai vieläkö on projekteja kesken? Itselläni on vielä parit villasukat tekemättä, ja muutaman pussukankin ajattelin vielä ommella lahjoiksi. Sitten alkaa olemaan kaikki valmista! Paitsi poikaystävän lahja, hänelle en ole vielä keksinyt yhtään mitään! 

11 kommenttia:

 1. Täällä on ainakin varsinainen tonttupaja käynnissä! Muutamat on valmiina ja useammat sillee lähes valmiita (esim lapasista puuttuu peukalot jne) joten ehkä tää ei oo tänä vuonna mitenkään täysin mahdoton projekti. Ootko muuten huomannut, että aina välillä, vaikka olis kuinka hieno visio jonkun tietyn henkilön lahjasta, niin se ei vaan millään halua valmistua ja sitten sen purkaa sata kertaa ja aloittaa aina uudelleen eri mallilla ja silti ei vaan toimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannut ton ihan saman jutun! Tai sitten sitä vaan jatkaa, vaikkei se omaa silmää miellytäkään. Itsellä on tällä hetkellä kesken poikaystävän äidille nappivarsisukat ruskeasta langasta, eikä tuo langan väri motivoi niin ollenkaan neulomaan niitä. :( Toinen sukka on jo valmiina, toista on tehty noin kymmenen kerrosta. Parissa päivässähän nuo tulisivat valmiiksi, mutta kaiken lisäksi tuo ruskea seiskaveikka pölisee niin paljon, että sen neulominen ottaa henkeen, joten ainakaan nyt kipeänä en jatka niitä.

   Poista
 2. Voi ei, tollaset pölisevät langat on kyllä tyhmiä... Mutta niin siis mulla voi olla tollasta ongelmaa, vaikka mallissa ja langoissa ei ois mitään vikaakaan... Ja sitten teen sellasia töitä mistä en yhtään tiedä kenelle niitä antaisin... Sen takia multa saa ihmiset yleensä sillee randomisti pitkin vuotta niitä lahjoja, koska silloin on neulottava kun siltä tuntuu... Ja sitten joululahjat on vähän tylsempiä... Mut tänä jouluna mä yritän tsemppaa, jos vaikka sais oikeesti kaikki joululahjat tehtyy ajoissa tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pölisevät langat on kyllä tosi ikäviä :( Mullakin voi tulla tollanen ongelma, vaikkei työssä itsessään mitään varsinista vikaa olisikaan. Tajusin muuten juuri, että makuuhuoneen sängynaluslaatikosta löytyy viime jouluisia parittomia joululahjasukkia... Voiskohan niitä lahjottaa johonkin, esim. vanhainkotiin, missä on vanhuksia, joilta on amputoitu raajoja?

   Poista
  2. Joo kyllä mä luulen että joku jossakin ottaisi mielellään uudet parittomat sukat, koska mä uskon siihen, että myös parittomille sukille on tarkoituksensa. Ja jos ne ei sinänään kelpaa kenellekään niin kätevä kässäilijä keksii niille uuden käyttötarkoituksen ja tuunaa ne siihen sopiviksi. (se onkin sitten ihan toinen kysymys että mistä sitä aikaa sellaiseen löytäisi...)

   Poista
  3. Ainakin tosi räväköitä keppihevosia niistä tulisi. :D

   Poista
  4. Räväkät keppari kuulostaa harvinaisen hienolta!

   Poista
  5. Niinhän ne kuulostaa! Harmi vaan, kun en tulle ketään keppari-ikäistä... Pitääkö tässä nyt alkaa itse keppihevostelemaan?

   Poista
  6. Niin no eihän se tietenkää väärin ois ja onhan niitä pöhkömpiäkin harrastuksia :D

   Poista
 3. Haaste sinulle blogissani :)
  http://raisingwitchling.blogspot.fi/2015/11/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vastailen tuohon varmaankin päivällä, niin on kipeänä sentään jotain tekemistä.

   Poista