sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Meidän viikonloppu

Voitin Villi meininki -blogin arpajaisissa kahden hengen liput Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään Meidän Viikonloppu -tapahtumaan. Ennen lippujen voittamista ei minulla ollut sen kummemmin suunnitelmissa mennä noille messuille, mutta kun voitto osui kohdalle, niin pakkohan sitä oli lauantaina lähteä messuhälinään poikaystävän kanssa. Pienen lippurumban jälkeen päästiinkin sitten tapahtuma-alueelle, ja voi että sitä tutkittavan määrää! 

Messuilla oli siis samanaikaisesti Elma maaseutumessut, Metsämessut, Kädentaitotapahtuma, Lemmikkimessut ja Outlet Expo. Siis viisi tapahtumaa samalla lipulla samanaikaisesti. Vietimme lauantaipäivän poikaystävän kanssa kierrellen messualueella ja tutkien kaikenlaisia kojuja. Erilaisten myyntikojujen lisäksi messuilla oli myös eläimiä. Elma -messujen puolelta löytyi paijattavaksi maatilan eläimiä, kuten lehmiä ja lampaita, ja lemmikkimessuilla puolestaan oli sadoittain kissoja ja kaneja. Voi, kunpa olisin ehtinyt silittää niistä jokaista! Metsämessujen puolelta taas löytyi jos jonkinlaista konetta, ja pääsihän siellä myös kokeilemaan oman puuntaimen istutusta pottiputken avulla. Outlet Expo -tapahtumassa puolestaan oli kaikenlaisia tarjoustuotteita myynnissä aina kirjoista Finlaysonin pyyhkeisiin ja meikeistä paitoihin. Messuilta mukaani tarttuikin muutama neulontakirja sekä kangaskassi, ja poikaystäväni puolestaan päätyi ostamaan teetä ja chilipähkinöitä. 

Kaiken kaikkiaan messukokemus oli oikein onnistunut, ja näiden messujen ansiosta en meinaa pysyä nahoissani odottaessani ensi viikonlopun Kädentaitomessuja Tampereella. 

8 kommenttia:

 1. Musta tulee isona alpakka. Herkullisia kuvia, onneksi en ite päässyt tonne, kun ois varmaan ollut melkoista kukkaron koettelua:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alpakka on hyvä tulevaisuudensuunnitelma!

   Itse pärjäsin yllättävän pienellä rahamäärällä tuolla messuilla, kun jankkasin itselleni, että viikon päästä on kuitenkin Tampereella Kädentaitomessut, ja sinne pitääkin sitten säästää rahaa oikein kunnolla. Olen oikein ylpeä siitä, miten niukalla budjetilla pärjäsinkään!

   Poista
 2. Kiios rakas, oli ihana reissu <3

  VastaaPoista
 3. Olisipa ollut ihana käydä tuolla itsekin, näyttää tosi kivalta. Kukkaro sentään kiittää, kun välttyi ylimääräisiltä houkutuksilta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaro tosiaan pysyy pulskana, kun välttelee tapahtumia, mutta eri asia on se, onko sitten kivaa! Olen kyllä yllättynyt (ja ylpeä) siitä, miten vähän höyläsin pankkikorttia tuolla reissulla. Mukaan tarttui vain kolme neuleohjekirjaa (yksi itselle ja kaksi menee eteenpäin, toinen blogini tulevassa arvonnassa) ja ihana kangaskassi, joka tulee toimittamaan vakiokangaskassini virkaa. Ripsivärikin piti ostaa Outlet Expon puolelta, mutta se sitten jostain syystä jäi ostamatta, kun valinnanvaraa oli liikaa. :D Lankaa tai muita käsityötarvikkeita ei mukaan tarttunut ollenkaan, niitä pääsee silti onneksi shoppailemaan lauantaina kädentaitomessuilta. Ootkos muuten sinne tulossa?

   Poista
 4. Kiva kun olit käynyt kommentoimassa. Ne tossut on neulottu 5 lehden tossut-ohjeella joka tiedosto löytyy ainakin fb:n Voihan villasukka-ryhmästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksestasi! :) Vähän mietinkin, että onkohan tuo ohje kyseessä.

   Poista