maanantai 30. marraskuuta 2015

Pienen pieni pussukkatehdas

Terveiset Illuusian pussukkatehtaalta! Viime aikoina ompelukoneen luota on syntynyt pääasiassa pieniä pussukoita, joita voi käyttää esimerkiksi kolikkokukkaroina. Ajattelinkin nyt esitellä muutaman viime aikoina valmistuneista pikkupussukoista. Isomman koirakuvioisen pussukan kangas on Jätti-Rätistä, kissapussukan kangas puolestaan Hämeen Tekstiilituonnista ja kettukuvioinen kangas on ostettu Sisustus Jeninasta. Pussukoiden vetoketjut on ostettu Kankaanpään Reiman tehtaanmyymälän loppuunmyynnistä, sellaisessa isossa sekapussissa, joka oli täynnä kaikenlaisia lankoja, nappeja, vetskareita, klipsejä ja muuta ompelukrääsää. 

Olen ommellut näitä pusseja sen mukaan, minkä pituisia ja värisiä vetoketjuja minulla on. Esimerkiksi oranssivalkoiseen vetoketjuun sopi hyvin tuo kettukangas. Kissapussukka puolestaan on vuorattu sinisävyisellä pallokankaalla, ja vaaleankeltainen vetskari sointuu koirapussukan vaaleaan taustaan vallan mainiosti. Nämä lastenvaatteiden vetoketjut on tosi käteviä pussukoihin, sillä niissä on nuo isommat vetimet, joista saa hyvin kiinni. 

Huomenna alkaakin jo joulukuu! Ja joulukuun alku tarkoittaa sitä, että järjestämäni arvonnan loppumisajankohta senkun lähenee! Muistakaahan käydä osallistumassa, ellette ole jo niin tehneet. :)  

8 kommenttia:

 1. Pikkupussukat on parhaita! Mä en oikein tiiä et mikä noista on kivoin, kun kisut ja koiruudet ja ketut on kaikki niin kivoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkupussukat on kyllä kivoja! Itsekään en millään osaa päättää, mikä näistä on suosikkini.

   Poista
 2. Hienoja pussukoita. Sun täytyy hankkija(ellei sulla ole jo) jotain sivusaumaan ommeltavia etikettilappusia/nimilappuja, joilla voit "signeerata" nuo työsi. Lapussa voisi lukea vaikka "Made by Illuusia"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuistasi! :) Ei vielä löydy tuollaisia "Made by Illuusia" -etikettinauhoja. Kaiken maailman kangas- ja askartelukaupoista ostettuja "made with love" yms. nauhoja kyllä löytyy. Noiden Illuusia-nauhojen tilaaminen on kyllä ollut jo jonkin aikaa mielessä. Ehkä sitten veronpalautuksista! :)

   Poista
 3. Ihana tuo kettupussi ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noita kettupusseja ja muitakin pussukoita pitäisi ommella tässä lähipäivinä lisää, sillä joulu senkun lähestyy, ja pitäisi saada näitä lahjoiksi.

   Poista