torstai 10. joulukuuta 2015

Ei-niin-juntti vyölaukku

Kuten olen täällä blogissani kertonutkin, en käytä juurikaan housuja, vaan pääasiassa hameita, tunikoja ja mekkoja. Taskuja ei siis vaatetuksestani juurikaan löydy, vaan silti pitäisi saada puhelin, avaimet ja rahaakin kulkemaan jotenkin mukanani. 

Jäin eilen koulun jälkeen ompelemaan koululle parin luokkakaverini kanssa. Siinä sitten syntyi ajatus vyölaukusta, jossa saisin kuljetettua kaikki tärkeät pikkutavarat mukanani. Eipä aikaakaan, kun kankaalle hahmottui vyölaukun perusmuodot. Jotain erityistä piti kuitenkin tähän laukkuun kehitellä, ja niinpä V-Ran kanssa suunnittelimme yhdessä laukkuun ihanan boheemin riekaleläpän. 


Laukun kiinnitystavaksi valikoitui vanha, kotonani jo pitkään lojunut punosvyö, joka sopii mielestäni erittäin hvyin tähän hippityyliseen ja luonnonläheiseen vyölaukkuun - vai pitäisikö olla trendikäs ja puhua lannetaskusta? Laukun kangas on V-Ralta "lainaamaani" tekomokkaa, vuori puolestaan Eurokankaan palalaarista ikuisuus sitten ostettua kukallista puuvillaa. Laukun sisältä löytyy pikkutasku avaimille, muu on yhtenäistä, isompaa tilaa. 


Jos ja kun löydän jostakin itselleni tällaista tekomokkaa, saatan tehdä muutaman kappaleen näitä lannetaskuja myyntiin. Tosin ilman tuota vyötä, pelkillä vyölenkeillä, sillä ei minullakaan loputtomiin riitä siellä sun täällä lojuvia punosvöitä, vaikka niitä melko paljon onkin! 

Miten te muut saatte tavaranne, kuten puhelimen ja lompakon, kulkemaan mukananne? 

4 kommenttia:

 1. Mun huomion tässä postauksessa kiinnitti sun hame, ihana! :3 On toi vyölaukkukin tosi hieno kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo hame on ostettu joskus jostain kirppikseltä, muistaakseni alun perin se on ollut myynnissä Lindexillä joskus vuosia sitten.

   Poista
 2. Mulla on kyllä monissa (itse tehdyissä) hameissa ja mekoissa ihan taskut, mutta käytän myös paljon pitkähköjä taskullisia neuleita, joissa sitten kulkee kännykkä ja avaimet kätsysti taskussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vaan yhdessä hameessa kunnon taskut :( Ja avaimiakin kun on erikseen autoon ja kotiin, ja niiden lisäksi viiden tuuman kännykkä, niin ne vie jo melkoisesti tilaa!

   Poista