tiistai 8. joulukuuta 2015

Heppatytön pikkuhousut

Kävin eilen(kin) Eurokankaassa, tällä kertaa trikoo-ostoksilla. Mukaani tarttui ihanaa heppakuvioista digiprintti-trikoota, sekä trikoota, jossa on kuvia pelimerkeistä ja erilaisista nopista. Ostin nämä alusvaatteet mielessäni: minulle suloisia heppapikkareita ja poikaystävälle värikkäitä noppaboksereita.

Ilmaista bokserikaavaa ei meinannut löytyä sitten mistään, enkä jaksanut alkaa tekemään kaavoja poikaystävän vanhojen boksereiden mukaan. Niinpä ostin Jalielta setin alusvaatekaavoja miehille, naisille ja lapsille. Ensimmäiseksi testiin pääsivät matalanmalliset naisten pikkarit, sekä Eurokankaan iiiiiiiihanan tyttömäinen heppakangas! Nämä alushousut surruttelin kokonaan ompelukoneella. Niihin on käytetty joustotikkiä, siksakkia ja suoraommelta. Seuraaviin pikkareihin valitsen kyllä kaavaksi sen korkeamman mallin, nämä jäävät vähän turhan mataliksi hyvin muotoutuneen takamuksen kanssa. 

Kangas tosiaan on sieltä Eurokankaasta, ja haarojen sisäpuolen tein Jätti-Rätin ohuesta, valkoisesta trikoosta, joka maksoi vain 4 e / metri. Ja koska se oli halpaa, sitä täytyi hamstrata 1,5 metriä. Ihan vaan pikkareiden haarakiiloja varten! Näin jälkeenpäin ajatellen vähempikin määrä olisi saattanut riittää... 

Pikkareiden ompelun lisäksi olen tänään paketoinut joululahjoja. Kävin päivällä Tigerissä, ja pohdin pitkään, ostanko viisi euroa maksavan kirjainleimasinsetin pakettikorttien tekemistä varten. Leimasinsetti tarttui mukaani, samoin pakettikorttipohjat, rulla lahjapaperia ja pari rullaa teippiä, ja minun onnekseni myyjä jostain syystä ei laskuttanut minulta leimasimista mitään. Kannatti siis ostaa ne! 4 kommenttia:

 1. Sanna -paketti nähty! :D

  Vähänkö muuten heppatyttö Sanna 10 v ois rakastunu tollasiin alushousuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän se sun joululahjapaketti kurkistelee! :)

   Ei-niin-heppatyttö Jenna 20 v rakastaa myös näitä pikkareita :D

   Poista
 2. Paketteja*_____* Tällainen kaino vanhapiika vähän hämmentyy pikkareiden kuvista:D Mut joo, aww:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketit ja paketointi on ihania! <3 Mietin pitkään, että voinko julkaista blogissani kuvan pikkareista, mutta miksen voisi? Kuitenkin kyseessä on mun ihan oma blogini, eikä pikkarit nyt niiiin K-18 sisältöä ole. Ainakaan tuollaiset perusmalliset heppakuvioiset. :D Lähiaikoina täällä tulee kyllä näkymään lisää pikkareita, ja myös poikaystävälle tehtyjä boksereita!

   Poista