tiistai 1. joulukuuta 2015

Marraskuun paketti salaiselta käsityöystävältä

Kuukausi ehti jo vaihtua, mutta vasta tänään sain kännykkääni ilmoituksen siitä, että marraskuun SKY-paketti on noudettavissa pakettiautomaatista. Lieneeköhän syynä lähettäjän joulukiireet vai postin lakkoilu, sitä ei voi tietää, eikä sillä niin väliäkään ole. Pääasia, kunhan paketti viimein tuli, ja pääsin tutkimaan sen innolla odotettua sisältöä!


Tällaisia aarteita paketti piti sisällään tällä kertaa. Punaisia lämpökynttilöitä, talvisuukkoja, setin pienenpieniä puuvillalankakeriä, hassunhauskaa pompulalankaa, sudenkorentoheijastimen, piparkakkumuotin ja pari virkattua lasinalusta. Lisäksi paketista paljastui ihanan joulunpunainen tuikkulyhty!


Kissat päätyivät testailemaan pompulalangan pompuloiden kestävyyttä (hyvin pysyivät kiinni langassa, vaikka kaksi kissimirriä niiden kanssa riehuikin!) ja minä sytyttelin kynttilän saamaani lyhtyyn. Kiitokset jälleen kerran salaiselle käsityöystävälleni ihanasta paketista! 

4 kommenttia:

 1. Näköjään auttoi, että kävit vähän manaamassa postilakkoa meikäläisen blogin kommenteissa, näytti paketti tulevan perille! :D Kivannäköinen sisältö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, niinpä! Aina kannattaa manata ja valittaa! :D Minustakin paketin sisältö oli (taas kerran) oikein ihana! :)

   Poista
 2. Ihana paketti! Alkoipa mieli tehdä jotain käsitöitä/muuta järkevää! Piirtäminenkin vallan jäänyt :) Sulla on ihanan inspaava blogi <3

  VastaaPoista