perjantai 25. joulukuuta 2015

Osaa meillä muutkin...


Isäni sai tänä vuonna äidiltäni joululahjaksi käsintehdyn kuksan ja sen pariksi puulusikan. Äitini on itse vuollut ja taltannut kummatkin koivulankusta. Melkoinen urakka, mutta jälkikin on sen mukaista! 

Mitä teidän joululahjapaketeistanne paljastui? Omistani löytyi ihania kankaita ja lankaa, paistinpannu, Nintendo Wii ja vaatteita. Kiitokset kaikille minua lahjoneille! Huomenna suuntaan vielä poikaystävän ja tämän vanhempien luo viettämään "toisen" joulun. :)

2 kommenttia:

  1. Oiii, aivan upea! Ja vielä käsin tehty! Kivoja lahjoja olet itsekin saanut, mukavia pelihetkiä Wiillä ;) Omasta lahjapaketista paljastui iso kasa kaikkea tarvittua ja vähän turhaakin, oli kiva säästää kaikki suuremmat ostokset puolelta vuodelta ja kääriä ne enneminkin pakettiin :) Mekin suuntaamme tänään vanhemmille viettämään toista joulua, heh. Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo on todella upea ja huolellisesti tehty! :) Mukavaa kuulla, että sielläkin löytyi lahjapaketeista mukavia asioita. Viettäkää kiva toinen joulu vanhempien luona!

      Poista