torstai 10. joulukuuta 2015

Ruskeaa lankaa ja turkooseja nappeja

Olen jo pitkään halunnut tehdä sukat, joiden varressa olisi nappeja koristeena. Niinpä siis päädyin neulomaan Niina Laitisen suunnittelemat, ihanan perinteisen näköiset Paulat

Lanka on ruskeaa Novitan Seiskaveikkaa, ja napit puolestaan ovat koulun nappivarastolta ostettuja muovinappeja. Itse asiassa juuri nämä napit saivat minut innostumaan nappivarsisukkien neulomisesta, ja mikäs sopisikaan turkoosinsinisen kanssa paremmin yhteen, kuin ihanan lämmin ruskea.Nämä villasukat ovat tämän joulun kolmanneksiviimeiset lahjasukat. Enää siis kaksi ja puoli villasukkaa neulottavana, niin joulu voi minun puolestani tulla! Ehdin jo aikaisemmin pelätä, että en saa kaikkia lahjoja valmiiksi jouluun mennessä, kun motivaation kanssa on ollut hieman ongelmia, mutta näemmä tämä lahjatehtailu lähtee tästä vielä sujumaan. Millä mallilla teidän joululahjapajanne ovat?


12 kommenttia:

 1. Ompa kauniit :) tosi erilainen väriyhdistelmä, ku mitä yleensä nähnyt mut tosi hyvännäköset värit oot yhdistänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Yleensä näistä sukista näkee harmaata ruskeilla puunapeilla, eli samaa yhdistelmää, kuin tuossa alkuperäisessäkin versiossa. Tai ainakin yleensä napit ovat jotkin neutraalin väriset. Minun mielestänikin tämä ruskea-turkoosi on oikein onnistunut combo :)

   Poista
 2. MINTTUSUKLAATA!!! Oivoi, ei ehkä pitäis lukea blogeja nälkäisenä... Mutta noi on tosi ihkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, nyt mäkin haluun minttusuklaata! Vaikka sitä Maraboun minttukrokanttia... <3

   Poista
 3. Ihan mun värit! Tuollaiset taidan neuloa joulun jälkeen itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä itse hetkeen neulo mitään ruskeaa :D Seuraavaksi käyn sateenkaarilangan kimppuun!

   Poista
 4. Älyttömän kauniit, ja miten parjattu ruskea voikin olla näin houkutteleva. Turkkoosi sopii täydellisesti ruskeaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin nuo värit ovat kauniit, ja sopivat hyvin yhteen, muttei kyllä hetkeen tee enää mieli neuloa mitään ruskeaa!

   Poista
 5. Niin ihanat! Pitää ehkä jossain vaiheessa matkia, nuo väritkin olisi mulle just sopivat :)
  Minun tämän vuoden jouluvalmistelut ovat vielä ihan vaiheessa, pieni tonttupaja meillä oli tytön kanssa yhtenä iltana. Neulomukset taitavat nyt tältä joululta jäädä minun lahjapaketeista, neulomisaikaa kun ei tänä syksynä liiemmin ole ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Nämä värit on tosiaan minustakin nätit!
   Onneksi edes jonkinlainen tonttupaja on ollut pystyssä, vaikkei neulomuksia pukinkonttiin päädykään! Itse koitan tänä jouluna välttää lahjojen ostamista, ja tehdä mielummin itse.

   Poista
 6. Ne on hurjan söötit! Osaisinpa neuloa. ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei neulominen ole lainkaan vaikeaa! Etsi vaikkapa youtubesta jokin ohjevideo, ja ala opettelemaan. Yllätyt varmasti siitä, miten helppoa on tehdä sieviä sukkia!

   Poista