lauantai 12. joulukuuta 2015

Sateenkaaren päästä löytyy lämpimät varpaat

Ensimmäiset villasukat, jotka esittelin blogissani, olivat Novitan 7 Veljestä Linnut -langasta tehdyt Olga-sukat. Näiden sukkien jälkeen en ole kertaakaan tehnyt Olgia, joten oli aika korjata tilanne. Langoiksi valikoitui kaapistani Novita 7 Veljestä Raita, värinä ihanan pirteä Sateenkaari, sekä turkoosi seiskaveikka. Nämäkin sukat olen neulonut joululahjaksi, ja ne pääsevät lämmittämään äitini varpaita. Äiti jo aikaisemmin toivoikin minulta unisukkia, joten toivottavasti nämä kelpaavat!Viimekertaisista Olga-sukista poiketen tein näiden varteen resorin, kuten Lankahelvetin ohjeessa neuvotaan. Tuo resori muuttaa melko paljon sukkien ulkonäköä verrattuna siihen resorittomaan versioon. Oli ihana päästä viimekertaisten ruskeiden sukkien jälkeen neulomaan värikkäämmistä langoista.

Muistan, kun neulomisharrastukseni alkutaipaleilla vannoin, etten ikimaailmassa tee kaksia sukkia samalla mallilla. Nyt on kuitenkin syntynyt jo kahdet Olgat, ja kovin tekisi mieli ottaa puikoille Piirakkaa, jota sitäkin olen jo aikaisemmin neulonut. Seuraavaksi kuitenkin pitäisi ottaa työn alle poikaystäväni isän joululahjasukat, jotta hänkin saa aattona lämmikettä varpailleen.6 kommenttia:

 1. Ihanat P&P (kuvista en kuvittelekaan tunnistavani poikia erikseen:D) ja hienot sukat! Kumma, jos ei miellytä saajaansa:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Ihan helppohan nuo kissat on tunnistaa toisistaan! Ekassa kuvassa on Petja, tokassa Pietu, kolmannessa vasemmalla Pietu ja oikealla Petja ja viimeisessä taas Pietu.

   Poista
 2. Kissat näyttävät rakastavan sukkiasi, eikä ihme, ihanat ne ovatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisuja taitaa kyllä kiinnostaa enemmän nuo lankakerät ja kummalliset mallinuken jalat! Kiitos kuitenkin kehuista. :)

   Poista
 3. Rainbow Dash -sukat !!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, niinpäs muuten onkin! :D Tai ainakin jollekin pikkutytölle nuo olisi!

   Poista