torstai 31. joulukuuta 2015

Vanha vuosi, vanhat kujeet

Vuosi 2015 alkaa olla pikkuhiljaa ohi, ja huomenna alkaakin jo vuosi 2016. Vuodenvaihteen kunniaksi ajattelin kasata tällaisen kollaasin käsitöistäni tämän vuoden ajalta.

Maaliskuu


Maaliskuussa perustin blogini. Ensin valmistuivat Olga-sukat, sen jälkeen Lohikäärmebongarin huppu ja viimeisenä, mutei vähäisimpänä julkaisin blogissani ensimmäisen itse kehittelemäni neuleohjeen, Penna Pupun pikkuiset sukat.

Huhtikuu


Huhtikuussa valmistuivat vain ja ainoastaan yhdet villasukat. Puolustautua voin tosin sillä, että ne olivat polvipituiset, ja niissä oli jopa kirjoneuletta!

Toukokuu


Toukokuussakaan ei paljoa saatu aikaan. Kuukauden aikana valmistuivat vain kahdet villasukat, mutta niiden lisäksi tuli sentään Kool Aid -värjättyä lankoja. 

Kesäkuu


Kesäkuukin jäi kaksien sukkien kuukaudeksi. Neulomisen lisäksi nimittäin aikaa vei matka Viron Karnaluksiin.

Heinäkuu


Heinäkuussa innostuttiin ompelemaan paitoja. Siinä sivussa valmistui myös yhdet pitkävartiset villasukat lämmittämään omia jalkojani. 

Elokuu

Elokuussa valmistuivat villasukat sekä lapaset, ja niiden lisäksi pussukoita ja suojakuori bussikortilleni. Kettupussukka oli yksi ensimmäisiä koulutöitä uudessa opiskelupaikassani. 

Syyskuu

Syyskuussa valmistui pussukoita, kärpässieniriipuksia sekä huimat neljä paria villasukkia, joista kolmet päätyivät omiin jalkoihini, ja yhdet lahjaksi. 

Lokakuu

Lokakuussa neuloin kahdet villasukat, tiskikukan sekä alpakkalankaisen pipon. Ompelupöydältä valmistui oranssit haaremihousut sekä pinkki kettutunika. Sudenkorentoheijastimiakin tuli askarreltua  yhteensä viisi kappaletta, joista neljä ovat lentäneet uusiin koteihinsa, ja yksi roikkuu takistani. 

Marraskuu

Marraskuussa valmistui melko paljon joululahjoja: villasukat, kissapussukka, kypärämyssy ja elämäni ensimmäiset junasukat. Lisäksi ompelin pipon ja kissatunikan, sekä monen monta pussukkaa, ja neuloin itselleni paaaaaaaaksut ja lämpimät lapaset talveksi. 

Joulukuu


Joulukuussa valmistui neljät sukat, iso kasa kissanminttupalloja, pussukoita, vyölaukku hameen kanssa käytettäväksi sekä pikkuhousut minulle ja bokserit poikaystävälleni. Melko aikaansaava kuukausi, siis! 

Miltä teidän käsityövuotenne 2015 näytti? Mitä kaikkea saitte aikaiseksi? :) Ensi vuonna nähdään taas käsitöiden merkeissä. Viettäkää siis oikein mukava uusivuosi! 

2 kommenttia: