maanantai 18. tammikuuta 2016

Desucon Frostbite 15.-17.1.2016

Kuten jo aikaisemmin lupailin, täältä tulee postausta Desucon Frostbite -tapahtumasta. Niille, jotka eivät vielä tiedä, minkä sortin tapahtuma tuo on, kerrottakoon lyhyesti. Kyseessä on siis animeen, eli japanilaiseen animaatioon, keskittyvä kolmipäiväinen tapahtuma Lahden Sibeliustalolla. Tapahtuman painopiste on anime- ja manga-aiheisessa puheohjelmassa, mutta joukkoon mahtuu myös työpajoja, myyntipöytiä, taidekujaa, keskustelupiirejä, cosplay-kilpailuita ja muuta mukavaa ohjelmaa. Tapahtuma on järjestetty lähes 200 talkoolaisen voimin, ja sen järjestäjänä toimii Kehittyvien conien Suomi ry. Lisätietoa tapahtumasta löytyy sen virallisilta nettisivuilta.


Tänäkin vuonna Desucon Frostbite veti Sibeliustalon aivan täyteen japanilaisesta kulttuurista kiinnostunutta porukkaa. Kävijöiden yltä löytyi jos jonkinlaisia taidokkaasti tehtyjä pukuja ja tekemistäkin riitti koko viikonlopuksi oikein hyvin.Myyntipöytäsalistakin löytyi kaiken näköistä mielenkiintoista tutkittavaa. Mukaani tarttui tällä kertaa vain kaksi Magic The Gathering -keräilykorttipelin pakkaa, vaikka vähän kaikkea muutakin olisi tehnyt mieli kotiuttaa.Conin aikana tuli jälleen kerran tavattua niin uusia, kuin vanhojakin tuttavuuksia, ja päättäjäisten aikana mieli oli haikea, sillä kotiinlähtö läheni koko ajan. Onneksi tähän vuoteen mahtuu vielä monta tapahtumaa, joissa pääsee näkemään ystäviä!


2 kommenttia:

  1. Onks noi alpakoita vai laamoja noi pehmolelut!!!! Ehkä mun varavaravaratulevaisuudensuunnitelmaksi vois tulla alpakkapehmoleluus:3

    En ois varmaan tunnistanut sua sun cossissa:D Kivalta näyttää!

    VastaaPoista