torstai 14. tammikuuta 2016

Ei ole seepraa raitoihin katsominen

Voihan Villasukka! -Facebookryhmässä on jo pitkän aikaa harmiteltu sitä, kun Novitan 7 Veljestä Viidakko -sarjan seepralangan raidat eivät kaikilla osu sukassa nätin näköisesti kohdalleen, vaan kunnon seeprakuvion sijaan niistä tulee joko ihan ohutta "koivikkoraitaa" tai sitten yksi musta alue jonnekin päin sukkaa. Minäkin halusin päästä kokeilemaan, miten tuo lanka käyttäytyy omalla neulekäsialallani, joten neuloin tällaiset pidempivartiset villasukat siitä. Ensimmäisen vllasukan varsi valmistui oikein rivakasti, mutta toinen vei hieman enemmän aikaa, mikä on minulle melko yleistä. Sukista tuli keskenään melko identtiset, vaikken lankoja varsinaisesti kohdistanutkaan. Itse olen oikein tyytyväinen tähän seepralankaan ja siitä tehtyihin sukkiin, vaikka kyllä tästä on nähty kaiken maailman "mutanttiseeprasukkiakin" tehtynä. Jämälankojakin jäi vielä niin paljon, että saan tehtyä samasta langasta toiset, lasten koon sukat, tai sitten yhdistettyä sitä vaikkapa raitalangan kanssa räsymattosukiksi.


Oletteko te, lukijani, kokeilleet näitä Viidakko -sarjan lankoja, tai muita vastaavia? Näyttääkö teidän seepranne seeproilta, vai tuleeko niistä täplikkäitä? Mitä mieltä olette olleet muista viidakkolangoista?

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit seeprat

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit :) toi on hassu lanka, ku en oo minkää muun langan nähny jakavan noin paljon mielipiteitä kuin toi :D mut ite aristelin ekan kokeilun kanssa ja päädyin värjäämään langan, ennen kuin siitä sukat tein. Tuli kivat ja sen jälkee tota on eksynyt lankavarastoon aina pikku hiljaa. Nyttenki oon tehny piirakkasukat tosta ja tykkäsin ite kovasti lopputuloksesta. Kiva yllärilanka just, ku ikinä ei tiedä sata varmaks mikä on lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sori, klikkasin kännykällä takas paluu nappia ku piti palata sun etusivulle niin tää julkas taas saman kommentin tuplaten :D poistin toisen mut oli pakko sanoo,ettet ihmettele :)

   Poista
  2. Toi on kyllä herättänyt tosi paljon keskustelua! Tekisi mieli kokeilla myös sitä uutta Papukaija-lankaa, kun jotkut tekee siitä ihan värisekamelskaa, ja joillekin tulee tosi nättejä vinoraitoja!

   Kännykän kanssa klikkaillessa kyllä sattuu ja tapahtuu vähän kaikenlaista. :D

   Poista
  3. Lähettelinpäs sitten itsekin sun kommentteihin vastaukset tuplana! On se kännykkä vaan niin kätevä laite... :P

   Poista