lauantai 2. tammikuuta 2016

Kas, kuusen latvassa, oksien alla...

Poikaystäväni pyysi minua ompelemaan hänelle toisetkin bokserit. Niinpä aloin tutkimaan kangaskaappiani, etenkin sen tilkkuosiota. Sieltä löytyikin ylijäämäpaloja Käpykyläläiset -trikoosta, ja niitä yhdistelemällä harmaan Jätti-Rätistä ostetun trikookankaan kanssa syntyi nämä bokserit. Kuminauhakin on Jätti-Rätistä ostettua alusvaatekumpparia, jota pitäisi käydä lähiaikoina hamstraamassa lisää.Boksereiden kaava on sama kuin viimekertaisissa mopsikuvioisissa boksereissa, eli malli E Jalien alusvaatekaavasetistä. Poikaystäväni on ollut todella tyytyväinen tuon kaavan istuvuuteen, vaikka poikkeaakin jonkin verran hänen aikaisemmista markettiboksereistaan. Naispuoliselle mallinukelleni Mallalle nuo bokserit eivät oikein istu, vaikka tunkisi villasukan nivusiin korvaamaan varustuksen. Mutta ehkei se ole tarkoituskaan!

Varsinaisen housuosan kankaat on ommeltu yhteen ennen, kuin leikkasin kaavan mukaisen palan kankaasta. Oravakangasta ei olisi pelkältään riittänyt boksereihin, joten päätin yhdistää sitä neutraalin harmaan trikoon kanssa, sillä pelkäsin, että jos teen oravakankaasta vain "munapussin", boksereista tulisi ihan liian tylsät. Lopputulokseen olenkin oikein tyytyväinen. :)

Löytyykö blogini lukijakunnasta muita alusvaatteiden ompeluun hurahtaneita, vai suositteko mielummin markettialkkareita? Entä millaisia tapoja teillä on käyttää ylijäämätilkkunne? 

2 kommenttia:

 1. Ui miten ihanat!
  Miulla tilkut menee nuken vaatteisiin,kun keräilen ja valokuvaan Pullip sarjan nukkeja ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Pullip-nuket on kyllä ihania! <3 Itsekin haluaisin Pullipin tai jonkin bjd-nuken, vaan eipä ole ollut rahaa moisiin. Niille olisi niin ihanaa ommella ja neuloa pieniä vaatteita!

   Poista