sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Neulotut karkkipiirakat

Päädyin ostamaan Novitan uutta 7 Veljestä Raita -lankaa, värissä Karkki, kun sitä sattui kaupassa tulemaan vastaan. Pakkohan siitä sitten oli päästä heti sukkia neulomaan. En oikein osannut päättää, millä mallilla alkaisin neuloa, mutta loppujen lopuksi päädyin sitten tekemään piirakkasukat, kun niiden ohje menee niin kätevästi ulkomuistista.


Tämä Novitan uusi raitalangan väri on mielestäni todella kaunis, ja sen raitojen värit sopivat hyvin yhteen. Pitää varmaankin ostaa vielä toinenkin kerä tätä lankaa, ja neuloa siitä itsellenikin sukat, nämä kun ovat vähän turhan pienet. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan kyseiset sukat, laitahan kommenttia tulemaan. :) 


Oletteko te tutustuneet jo Novitan kevään 2016 uutuuslankoihin? Värikartat julkaistiin NovitaKnits-sivustolla viime vuoden loppupuolella, ja nyt tammikuun aikana lankoja on alkanut jo näkyä kaupoissakin. Itse en ole vielä päässyt tutustumaan muihin uutuuksiin, kuin tähän karkinväriseen raitalankaan, mutta ainakin Nalle Garden -langat vaikuttavat todella houkuttavilta. 

Uusien lankavärien myötä minulle on noussut myös innostus kehitellä jokin uusi sukkaohje, joten sellaistakin olisi luvassa lähiaikoina. Ja nyt kun näitä raitalankojen jämäkeriä on päässyt kertymään, niin voisi viimeinkin neuloa räsymattosukat! 

10 kommenttia:

 1. Täytyy joskus kokeilla piirakkasukkaa, mummoni niitä aikanaan teki paljonkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, noita on todella mukava neuloa! Ja lopputuloskin on oikein nätti :)

   Poista
 2. Minä en jotenkin ole ikinä oikein tykästynyt yksiväriseen piirakkasukkaan, mutta näin raidoitettuna tämä näyttää tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään piirakkasukista sekä yksivärisinä, että raidallisina. En vaan ole vielä koskaan tehnyt yksiäkään yksivärisiä piikaroita itse. Piirakkalapasia tosin on tullut tehtyä yksivärisenäkin!

   Poista
 3. Tästä samasta langasta + mustasta sain juuri valmiiksi kirjoneulelapaset Villitys-neulemallin mukaan. Piirakkasukatkin voisi tehdä, helpot kun muutaman kerroksen jälkeen ei tarvitse ohjetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa ihanalta väriyhdistelmältä! <3 Itselläni menee jo tuo piirakkaohje ihan ulkomuistista, niin ohjetta ei tarvita edes ekoille kerroksille.

   Poista
 4. Onpa tosi kauniit!
  Mä olen jotenkin ajatellut, ettei raitalangat sopisi piirakkaan, mut hyvinhän tuo näyttää istuvan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuistasi! Piirakkaan sopii yllättävän monenlaiset langat :)

   Poista
 5. Nuo uudet Novitan raitalangat on kyllä niin ihania, että joudun ehkä sortumaan ja ostamaan niitä ennenkuin on liian myöhäistä! Olen nimittäin lankalaihiksella (koska varastoa on kertynyt liikaa ... 40 kg!), mutta Novitan tuntien nämä eivät enää kesällä ole myynnissä! Toimii näemmä piirakkanakin loistavasti! Hienot sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noiden kesällä vielä pitäisi olla myynnissä, mutta syksyllä kai vaihtuvat johonkin harmaa-tummanharmaa-vaaleanharmaa -raidallisiin. :/

   Poista