perjantai 1. tammikuuta 2016

Onnellinen aloitus alkaneelle vuodelle

Vuosi 2016 on pyörähtänyt käyntiin, ja uusi vuosi tietää aina uusia tuulia. Niin myös täällä blogin puolella. Minut nimittäin valittiin Onniblogien tämän vuoden ensimmäiseksi uudeksi blogaajaksi! Voi sitä riemun kiljaisua, joka suustani pääsi ja säikäytti nukkuvan poikaystäväni, kun kuulin tämän uutisen! 

Vaan mitä tämä uudistus tuo tullessaan? Siitä en itsekään ole aivan varma. Ainakin yhteistyötä Onniblogien ja muiden heidän blogaajiensa kanssa. Odotukseni ovat melko korkealla, sillä en aikaisemmin ole ollut mukana missään tämänkaltaisessa toiminnassa. Lukijoilleni tämä tarkoittaa sitä, että blogiani voi nyt myös seurata Onniblogien nettisivuiltaFacebookistaTwitteristä sekä Instagramista


Onko teille lukijoilleni alkaneen vuoden ensimmäinen päivä tuonut mukanaan jonkinsortin uusia tuulia? Oletteko tehneet jonkinsortin uudenvuodenlupauksia? Itse menin lupaamaan, että pyrin tekemään käsityöprojektini tehokkaammin valmiiksi, ettei nurkkiin jää pyörimään keskeneräisiä paitoja ja parittomia sukkia. Tämän vuoden aikana aion esitellä myös vanhempia käsitöitäni ja muita taidonnäytteitä, jotka olen tehnyt ennen tämän blogin aloittamista. Lisäksi tavoitteenani on vähentää turhien käsityötarvikkeiden (mitä ne sellaiset muka ovat?) ostamista ja pienen asuntoni nurkkien täyttämistä niillä. 

Oikein hyvää alkanutta vuotta vielä kerran kaikille lukijoilleni! Toivottavasti pysytte tämänkin vuoden blogini parissa. :) 

2 kommenttia:

  1. Onnittelut ja toivottavasti vuotesi jatkuu samoissa merkeissä, näitä on innostava lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! :) Mukava kuulla, että blogini on innostavaa luettavaa. Toivottavasti pysyy sellaisena jatkossakin!

      Poista