tiistai 5. tammikuuta 2016

Palloilua

Poikaystäväni äiti pyysi minua virkkaamaan lisää kissanminttupalloja, jotta hän voi lahjoa niillä kissanomistajaystäviään ja näiden kissimirrejä. Minä tietenkin tein työtä käskettyä ja kaivoin esille kissanmintut, jämälangat ja virkkuukoukun. Tällaisia kissanminttupalloja syntyikin sitten tällä erää. 


Lankoina käytin tekemistäni villasukista ylijäänyttä Regian kuusisäikeistä villalankaa sekä 7 Veljestä Raita-kerien loppuja, virkkuukoukku kokoa 3 mm, kissanmintut jälleen kerran Faunataresta ostettuja ja vanut vanhasta Ikean tyynystä. Pallot on tehty samalla ohjeella, kuin aikaisemmin virkkaamani kissanminttupallot.

Pallojen valmistuttua ne testattiin vielä eläinkokeilla Petjaa apuna käyttäen. Kuvista päätellen  pallot ovat oikein toimivia, ja kissanminttua on ainakin riittävästi, ellei vähän liikaakin!

Millaisia jämälankatöitä te blogini lukijat teette? Itse olen kerännyt seiskaveikan paksuisia jämälankoja yhdeksi keräksi, josta aion vielä joskus tikuttaa itselleni eriparipolvisukat, mutta näitä erikoisempia lankakeränloppuja ei tule oikein käytettyä mihinkään muuhun, kuin näihin kissanminttupalloihin, joten uudet ideat olisivat enemmän kuin tervetulleita. :) 

6 kommenttia:

 1. Toi toinen kuva:DD Awwws, söpöjä palloja, söpö Petja!

  VastaaPoista
 2. Ihan kun mun Lulu-neiti <3 Hän vain sekoaa kissanmintusta,sitä ei voi tuoda meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin molemmat kissat menee ihan sekaisin kissanmintusta. Muutamaan kertaan ovat keittiön kaapista jopa käyneet ryöväämässä yön aikana pussin kissanminttua ja levitelleet sen pitkin asuntoa yön aikana :D

   Poista
 3. On kyllä hellyttäviä kuvia :)

  VastaaPoista