torstai 7. tammikuuta 2016

Viimeinen paketti salaiselta käsityöytävältä

Postiluukustani kolahti tänään lappu siitä, että minulle on paketti. Lähdin välittömästi pakettia hakemaan, ja viimeinen salaiselta käsityöystävältäni tuleva pakettihan se siellä odotti. Heti kotiin päästyäni kävimme kissojen kanssa yhteistoimin paketin kimppuun, ja oi miten ihanilla asioilla salainen ystäväni olikaan minua taas muistanut! Kun paketti oltiin saatu auki, paljastui sieltä kaikenlaisia ihanuuksia! Päälimmäisenä kuitenkin oli pitkään odottamani kirje, joka paljasti salaisen käsityöystäväni henkilöllisyyden. Näitä ihastuttavia paketteja on siis minulle lähetellyt Silimukointia-blogin Piritta. Oikein suuret kiitokset hänelle näistä paketeista, joiden sisällöt ovat olleet toinen toistaan ihanampia. 


Tämänkertaisesta paketista paljastui itse neulottu pannulappu, huovutusneuloja ja -villaa, huopuvaa Fritidsgarn -lankaa ja harmaata 100% villalankaa. Lisäksi paketissa oli iiiihanan lämpimät huovutetut töppöset, jotka pääsivät heti lämmittämään varpaitani, sekä kissanherkkuja ja paketti herkullisia keksejä. Kissojen mielestä paras juttu herkkujen ja jännän tuoksuisten villalankojen ja huovutusvillojen lisäksi oli pahvilaatikko! Kiitokset siis ei-enää-niin-salaiselle käsityöystävälleni Pirittalle ihanasta viimeisestä paketista ja kissoilta erityiskiitos herkuista ja pahvilaatikosta! 

6 kommenttia:

 1. Aww, kiva paketti ja Pietu ja Petja niin uteliaina ja söpöinä taas:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin paketti oli oikein kiva! Lisäksi on mukavaa, kun kotoa löytyy tällaisia touhukavereita! :)

   Poista
 2. Hei. Korjaatko blogini nimen. blogini kirjoitetaan murteella, eli silimukointia.blogspot.fi. silmukointia-blogi on ihan eri ihmisen pitämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsis, tuonnehan oli päässyt livahtamaan kirjoitusvirhe sekä blogin nimeen, että osoitteeseen. Nyt se on korjattu! :) Kiitos vielä kerran ihanasta paketista!

   Poista
 3. Ensin ajattelin, että kissako sieltä paketista putkahti ;) Ihana yllätyspaketti sinulle tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olisikin putkahtanut kissa paketista! Mulla on ihan älytön pentukuume! <3

   Poista