perjantai 12. helmikuuta 2016

Kauniita unia...

Äitini pyysi minua neulomaan itselleen lyhytvartiset unisukat, kun ei malta käyttää joululahjaksi saamiaan sukkia, vaan pitää niitä yöpöydällään koristeena. Päädyin sitten neulomaan äidille lyhytvartiset, hieman töppösmalliset sukat, joihin käytin lankoina isäni sukista jäänyttä violettia Seiskaveikkaa, sekä alennuksesta ostettua, jo myynnistä poistunutta violettia 7 Veljestä Polkkaa. Raidottelin näitä kumpaakin vuorotellen kolmen kerroksen verran, ja oikein pätevät unisukathan siitä syntyi äitini jalkoja lämmittämään! 


Novitan 7 Veljestä Polkka -langat näyttävät mielestäni oikein kivoilta, kunhan niitä yhdistää johonkin yksiväriseen lankaan raidottaen. Näistäkin sukista tuli mielestäni todella sievät, kun hieman rauhoitti Polkka-langan kuviota tuolla yksivärisellä violetilla. Pitää kyllä ehdottomasti päästä testaamaan tämän kevään uusia Polkka-lankojakin, varsinkin sitä pinkkiä! Onneksi äitini lupasi ostaa minulle palkaksi sukkien neulomisesta muutaman kerän lankaa. Ehkä niiden joukkoon päätyy myös tuo uusi pinkki Polkka. ;) 

4 kommenttia:

 1. Ihanat sukat ja tuo väritys. Itekin tykkään polkka langoista. Mä olin ensin et ei tuu mitään kivaa uutta ,mut sit kaupassa ihan vaan ohimennen näin sinistä polkkaa yksinäisen kerän ja taisin siinä tuumata lankakerälle et sä lähdet nyt kyll tän mamman mukaan ääneen :) . Ja nyt sain postissa sen pinkin polkan . Olen ihan hullaantunut. Ja nyt ootan et saan puikot vapaaksi niin voin ottaa uutuksia puikoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuo uudemmat Polkat ovat kyllä ihanan värisiä, varsinkin, kun viime malliston värit Polkassa ovat olleet jokseenkin synkkiä. Sitä pinkkiä odottelen ihan innoissani, jotta pääsisi neulomaan siitä jotain kivaa! Polvisukat siitä ja esimerkiksi vaaleanpunaisesta raidoittaen voisivat olla nätit! :)

   Poista
 2. Äidit on just tuollaisia. ♡ Minä olen noita Polkka-lankoja vähän vierastanut kirjavuuden vuoksi, mutta noin raidoitettuna onkin tosi kiva. Hyvä idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidit on vähän pöhköjä! :D Minusta nuo polkat on itsekseen ihan liian kirjavia (paitsi se pinkki, haluaisin pelkästä siitä polvisukat!), mutta jonkin kanssa raidottaessa niistä tulee todella kivoja. Valkoiset raidat sopii ainakin minkä tahansa Polkan kanssa! :)

   Poista