tiistai 23. helmikuuta 2016

Kevään keskeneräiset

Viime aikoina en ole saanut oikein mitään valmiiksi. Keskeneräisiä projekteja pyörii nurkissa vähän liikaakin, ja kun mikään ei valmistu, tulee turhautunut olo, ja päätän aloittaa jotakin uutta. Ja arvatkaapa vaan, valmistuuko sekään? No ei.Ajattelinkin motivoida itseäni osallistumalla Kevään keskeneräiset -haasteeseen, jonka bongasin Silmukan saalistus -blogista. Haasteen säännöt löytyvät linkittämästäni Silmukan saalistus -blogin blogipostauksesta. Toivottavasti tämän haasteen myötä saisin seuraavat työt valmiiksi!


Keskeneräisten kopassa on jo jonkin aikaa lojunut kaksi paria keskeneräisiä piirakkalapasia. Aloitin näiden kumpienkin tekemisen syksyllä, tarkoituksena saada nämä talveksi käyttöön, mutta homma kaatui peukkujen tekoon ja omaan laiskuuteeni. Mitäs muuten veikkaatte, kumman käden lapanen minulla on tapana tehdä ensin? :D


Pari viikkoa sitten aloitin neulomaan jämälangoista räsymattosukkia itselleni, tietenkin polvipituisina, etteivät vaan valmistuisi nopeasti! Toinen sukka on tällä hetkellä valmis, vaan motivaatio sen parin aloittamiseen on hieman hukassa, sillä en osaa päättää, käyttäisinkö lankoja samassa järjestyksessä, kuin ensimmäisessäkin sukassa, vai en.


Samoihin aikoihin räsymattosukkien kanssa aloitin myös Olga-sukat ystävältäni joululahjaksi saamastani ihanasta pätkävärjätystä langasta! Ensimmäinen sukka on melkein valmis, enää pari senttiä ja kärkikavennukset. Sitten pitäisi aloittaa jo toinen sukka.

Näillä neljällä työllä lähden siis osallistumaan haasteeseen. Ensin aion neuloa Olgat ja räsymatot valmiiksi, ja sitten viimeinkin tikutella peukalot noihin lapasiin. Toivotaan, että suoriudun haasteesta, ja saan viimeinkin jotakin valmiiksi!

Miltä teidän keskeneräisten töiden piilonne näyttää? Itselläni tässä ei ollut vielä edes kaikki keskeneräiset työt, mutta lähden kuitenkin ainoastaan näillä mukaan haasteeseen, etten haukkaa liian isoa palaa kerralla! 

10 kommenttia:

 1. Oi kuinka kauniin värisiä keskeneräisiä! :) Itse jostain syystä tulee usein välteltyä pätkävärjättyjä lankoja, mutta oi uinka kaunista pintaa tuosta viimeisen kuvan kerästä tuleekaan! Ehkä pitäisi useammin uskaltaa tarttua tuollaisiin keriin ;) Kiitos, kun otat osaa haasteeseen ja tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja tsemppauksesta! :) Itsekään en kovin usein innostu pätkävärjätyistä langoista, mutta tuo viimeisen kuvan lanka on kyllä todella kivaa minunkin mielestäni. :)

   Poista
 2. Löysin tänään blogisi ja ryhdyin heti lukijaksi. Blogissasi yhdistyy kaksi lemppariaihettani eli kissat ja käsityöt. Ihanan värikkäitä nämä kesken olevat käsityöt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että pidät blogistani ja tekeleistäni! :)

   Poista
 3. Hyvältähän tuo sun pinos näyttää jos noin vähän on keskeneräisiä töitä! :D Itelläki on varmaan miljoona kertaa enemmän, just niitä kaikenmaailman sata vuotta vanhoja juttuja, joihin ei saa edes lankaa mistään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli vain ne työt, joilla osallistun haasteeseen. Ompeluhuoneessa on isohko sängynaluslaatikollinen täynnä keskeneräisiä neulomuksia, samoin olohuoneessa pärekorillinen... Puhumattakaan kaikista keskeneräisistä ompelutöistä!

   Poista
 4. mahtava ja tarpeellinen haaste, ehkä itsekin osallistun ;) Hienoja ovat työsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Tuo haaste on kyllä todella hyödyllinen ja hyvin ideoitu!

   Poista
 5. Tuo keskeneräisten suuri määrä kuulsotaa tosi tutulta, samoin se että kun yksi tökkii niin aloitan uuden :) Tosi nättejä noi sun keskeneräiset, eikä niistä puutu enää kuin loput :) Tsemppiä haasteeseen!

  VastaaPoista