lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kevään junteimmat farkkucaprit

Kevät tulee jo kovaa vauhtia, joten päätin penkoa vaatekaappiani tuunattavien vaatteiden toivossa. Käteeni kaapin perukoilta osui pillifarkut, jotka ovat lojuneet siellä vailla käyttöä jo pitkään, kun en oikein ole farkkuihmisiä. Sakset käteen, sivusaumat auki, ja sitten kangaskaapilta katsomaan, josko sieltä löytyisi jotain "yhteensopivaa" kangasta. Ja löytyihän sieltä, nimittäin kierrätystavaratalo Kontista ostamaani punaista kukkakangasta, joka on jo useamman vuosikymmenen vanhaa!


Ja tällaiset näistä sitten tuli! Omasta mielestäni oikein mainiot, mutta eivät kyllä yhtään muodin mukaiset! Äitinikin totesikin nämä nähdessään, että olisivat olleet in hänen nuoruudessaan. Eipähän ainakaan toisia samanlaisia tule ihan heti kaupungilla vastaan!


Millaisia vaatetuunauksia te, blogini lukijat, olette tehneet? Onko tämän kevän vaatteet jo tuunattu, ommeltu tai ostettu? Itselläni olisi tarkoituksena kevättä ja kesää ajatellen antaa vielä muutamalle kaapissani lojuvalle vaatekappaleelle uusi elämä, niin voi sitten "tyylikkäänä" seikkailla ulkona auringonpaisteessa!

8 kommenttia:

 1. Juntteushan on aina in! Eikö vaan! Eikö:O? Joka tapauksessa kivat kaprit!

  VastaaPoista
 2. Tuli oikein kesäiset :)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea, voisi kyllä itsekin toteuttaa kiristäville farkuille:)

  VastaaPoista
 4. Onneks ei tarvii välittää muodista vaan voi tehä sen mukaan mitä oikeesti haluaa yllään pitää :)

  VastaaPoista