tiistai 5. huhtikuuta 2016

Ompeluflow virtaa...

Saavutettuani eilen hyvän ompeluflown reppua ommellessani, päätin vielä saman tien surautella ja hurautella ompelukoneella säilytyspussukan aurinkolaseilleni. Ihan peruspussukan mallista en siitä halunnut, joten yksi kulma sai luvan olla pyöreä!Nyt kulkee arskat naarmuttumatta mukana! Aurinkolasipussukan päälikangas on Eurokankaasta, vuorikangas puolestaan Hämeen tekstiilituonnilta ostettua. Vetoketjun olen hankkinut Reiman tehtaanmyymälän loppuunmyynnistä. Pussista pilkottavat pyöreät aurinkolasit puolestaan ovat Seppälän tämän kesän mallistoa. 

Millaisia erilaisia pussukoita te olette ommelleet? Mieleni tekisi kokeilla jonkinnäköisen meikkipussukan ompelua, mutten ole vielä löytänyt mistään kaavaa, joka minua miellyttäisi. Vetoketjukukkaroita on tullut ommeltua vähän liikaakin, mutta tahtoisin vielä päästä kokeilemaan nuppikukkaronkin tekoa. 

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Oon ite tehny vain muutamia perus penaaleja itelle ja kavereille, mutta nyt olisi suunitteilla tehdä vyölaukku lolita tyyliin sopivaksi matkailua varten :''D palattava takaisin 80-luvulle siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Itse olen tehnyt yhden hippityylisen vyölaukun, kannattaa kurkata tuolta vanhemmista postauksista. :)

   Poista
 2. Ihana persoonallinen pussukka! Mä on tosi laiska ompelemaan pussukoita. Pitäisi kunnostautua, kun tarvetta niille kyllä olisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Itse ompelen aina välillä näitä kaiken maailman pussukoita, kun tekee mieli ommella jotain, eikä ole millekään mitään todellista tarvetta. Näitä myös syntyy niin pienistä kangastilkuista, ettei periaatteessa koskaan täydy ostaa mitään näiden tekemistä varten, vetoketjujakin kun on omasta takaa.

   Poista
 3. Niin hyvä idea tuo pyöreä reuna! <3 jahka inspis iskee vois hyödyntää ellei haittaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu, siitä vaan hyödyntämään! :)

   Poista