perjantai 29. huhtikuuta 2016

*** YHTEISTYÖPOSTAUS ***
Japanilaisia kankaita

Almandiinilta lähetettiin minulle kiitoksena näkyvyydestä blogissani paketillinen aivan ihania japanilaisia puuvilla- ja pellavakankaita. Tutustuin kyseiseen kangaskauppaan Turun Kädentaitomessuilla, kun ostin heiltä muutaman tilkun verran kankaita. Kaupan kangasvalikoima on ihanan pirteä ja värikäs, ja kankaiden kuviot ovat todella iloisia ja reippaita. Löytyy pandoja, sieniä, kasveja, rakennuksia ja kaikkea muuta, ja kaikki tämä tietenkin ihanissa väreissä! 


Tällainen paketti siis tipahti postiluukusta. Kiitos ihanista kankaista Almandiinille! ♥ Kissakankaasta teen itselleni varmaankin kangaskassin, muiden kankaiden kohtalosta en tiedä vielä. Tuosta kukkapandakankaasta saisi melko ihanan meikkipussukan, mutta onko mulla tarvetta meikkipussukalle? Tuskin, mutta kai sellaisen silti voisi ommella! 

Tässä vielä paremmat kuvat näistä kaikista kankaista. Näitä ihanuuksia ja monia muita kankaitahan voi siis tilata itselleen Almandiinin verkkokaupasta, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa siellä! 

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania noi kankaat. Pieniä kukkaroita tai just meikkipussiin sopivia noi pandat. Ja kissoista mullekin tuli ihan heti mieleen kangaskassi. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä kun pääsisi muuttohäslingiltä ompeluhommiin, niin johan alkaa kangaskassia ja meikkipusseja syntyä! :D

   Poista
 2. Nuo on kyllä ihania kankaita, täytyy käydä tutustumassa valikoimiin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti! Almandiinilla on vaikka mitä ihanaa myynnissä. <3

   Poista
 3. Voi, tuo kukkapandakangas on täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Siitä on ihan pakko pakko pakko saada meikkipussukka! <3

   Poista