keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Pientä ja pinkkiä

Ystäväni odottaa ensimmäistä lastaan, joten mikäpä olisikaan parempi syy tarttua puikkoihin, ja neuloa tulevalle pienokaiselle lämmintä ylle! Ensimmäisenä projektina syntyivät nämä suloiset Lise-Loten sukat. Langaksi valikoitui Silimukointia-blogin Pirittan värjäämää ja minulle Salainen Käsityöystävä -ringissä lähettämää Nalle-lankaa. Langan ihanan hempeistä vaaleanpunaisen sävyistä minulle tulee mieleen mansikka-vanilja -jäätelö, nam! 


Nämä pikkusukat ovat siitä mukavia projekteja, että näitä neuloessa eivät kädet kipeydy niin nopeasti! Sukkaa voi tehdä pikkuhiljaa, mutta silti tuntuu, että jotakin saa aikaiseksi. Lähiaikoina siis tullaan varmaankin näkemään muutamat vauvan töppöset ja tumput täällä blogissani, sekä yhdet villasukat, jotka olen juuri saanut kuvaamista ja päättelyä vaille valmiiksi.


4 kommenttia:

 1. Oi kuinka suloiset ja toi lanka on kyllä nappivalinta näihin sävyltään ^.^ kiva, että olet pystynyt jälleen neulomaankin vähän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin tuo lanka sopii näihin sukkiin just, eikä melkein! Kädet on olleet viime aikoina paremmassa kunnossa (jalat ei, ne väsyvät ja yhtäkkiä pettävät alta ihan yhtä helposti, kuin ennenkin...) ja neuletöitä on tullut tehtyä. :) Puikoilla on tällä hetkellä itselle sateenkaarivillasukat sekä pinkki pitsineuletta oleva tiskirätti, johon on ohjekin tulossa blogiin näillä näkymin. Toivottavasti kädet pysyisivät neulontakunnossa, niin ei blogi autioituisi. :)

   Poista
 2. Kauniit sukat ja ihana lanka! Kiva, että olet pystynyt neulomaan.
  Tykkään ihan hurjasti tuosta mallista, aika monta paria on Lise-Lotteja tullut neulottua itsekin. Viimeisimmät kummipojalleni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihana malli! Voisi joskus tuota pitsineulosta soveltaen tehdä itselleenkin villasukat, kun sen oppi ulkoa jo ekan mallikerran aikana!

   Minustakin on mukavaa, että puikot ovat nyt pysyneet käsissä. Onhan se kevät vähän hupsu ajankohta neuloa, ja luulisi, että silloin hiipuu innostus (useimmiten keväisin ja kesäisin mielummin ompelen, kuin neulon), mutta toisaalta onneksi nyt on innostusta! Parasta neuloa mahdollisimman paljon nyt kun voi!

   Poista