maanantai 16. toukokuuta 2016

Raitoja villasukissa & veikeä kissa

Neuloin kumppanilleni kiitoksena muuttoavusta villasukat, joiden väreistä minulle tulee ihan mieleen aurinkoiset kesäpäivät järven rannalla. Oi, olisipa ulkona pikkaisen lämpimämpää, niin pääsisi oleilemaan rannalle auringonpaisteeseen! Villasukat on neulottu helppoa Ukko-sukkien ohjetta mukaillen. Sen sijaan, että kuvio jatkuisi jalkaterässäkin, neuloin nilkkaan resoria ja jalkaterän sileää neuletta. Näissä sukissa on käytetty lankana Regian 6-säikeistä raitalankaa. Puikoiksi valikoituivat 3,5 mm puupuikot, ja silmukoita sukkiin loin 14 per puikko. Tällä yhdistelmällä syntyikin sitten koon 41 miesten sukat, jotka istuvat napakasti käyttäjänsä jalkaan. 

Tokassa kuvassa villasukkien kuvaussession puolivälissä veikeilemään ryhtynyt Matkakaiutin. On muuten hyvin ajoitettu valokuva, täytyy myöntää!


Mitkä ovat teidän lempimallejanne miesten villasukkiin? Itse olen nyt tykästynyt tähän Ukko-sukkaan ja sen muokattuun versioon tosi paljon. :) Jules-sukat pitäisi myös kokeilla tikuttaa, kunhan kädet kestää!

2 kommenttia: