maanantai 13. kesäkuuta 2016

Väyh, sanoo dinoraususvaavi!

Bloggaajaystäväni, Pakkoneulootikko Heltsu, on jo hyvän tovin odottanut esikoispoikansa syntymää. Täälläkin odotetaan ihan malttamattomana sitä päivää, kun Heltsun poika päättää viimeinkin syntyä, ja venailua helpottamaan ompelin vauvadinon, joka pääsee pian seikkailemaan Pakkoneulootikko Heltsun esikoisen kanssa, kunhan tämä vain syntyy! 


Yllä olevassa kuvassa juuri ompelukoneen paininjalan alta maailmaan putkahtanut dinosraususvaavi tutkii innokkaasti ompelupöytää ja sieltä löytyviä vempaimia, kuten ompelukonetta ja saksia. Toivottavasti pikkudino pääsisi pian myös tutkimaan maailmaa Pakkoneulootikon pojan kanssa!


Tämän dinosauruslelun ohje ja kaava löytyi Pinterestiä selaillessa, ja on löydettävissä beloved-ones -blogista. Kangas, josta dinosauruksen ompelin, on kaappieni kätköistä löytynyttä puuvillaa, ja myös dinosauruksen selkäpanssarin muodostavat nauhat ovat omista jemmoistani esiin kaivettuja. Muiden alkuperää en muista, mutta tuo sateenkaariraidallinen on ainakin ostettu Tigerista.

Dinovauva ei ole vielä päässyt uuteen kotiinsa, vaan postittelen sen Heltsulle ja tämän pojalle, kunhan poika vain päättää putkahtaa maailmaan. Ja malttamattomanahan tämä dinovaavi oli pakko päästä esittelemään täällä blogissa jo nyt!Tsemppiä Heltsulle loppuraskauden viimeisten hetkien kanssa painimiseen.  Ja kaikkea hyvää tietenkin koko tulevalle perheelle! 

10 kommenttia:

 1. Ihana idea nuo nauhat harjaksina :) Kivan värikäs lopputulos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Itsekin olen todella tyytyväinen lopputulokseen.

   Poista
 2. En kestä, sillonku näin kuvan ni en tajunnu et tää on mein pojalle <3 kiitos tuhannesti <3 just hehkutin miehellekki kui ihana tää on ja et kumpa meinki pojalle joku haluis tehdä jotai näi ihanaa ja nyt vast ehdin sun tekstin lukemaan :D kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Mä kun koko ajan oot luullut, että tajusit! Postittelen tän dinokaverin sinne teille päin tässä lähipäivinä. :)

   Poista
  2. Juu en tajunnu xD oon menny sellases kuplas viimiset kaks viikkoa, et tuntuu kaikki menneen ohi xD Onks sulla mein uus osote muuten?

   Poista
  3. Ihan ymmärrettävää, kun ottaa huomioon, mitä kaikkea sulle ja muulle perheelle on viime aikoina tapahtunut! Ei mulla taida olla tuota uutta osoitetta vielä, voit vaikka Facebookin chatissa heittää sen, niin saan pakettia postiin. :)

   Poista
 3. Hei, ootko ehtiny lähettämään tän jo? :) Tuli taas yhtäkkii mieleen, ku ei oo tullu perille, et onko posti tämänki hukannu :( Mitä muuten kuuluu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin juuri, että en muuten ole lähettänyt, vaan kirjekuori lojuu olohuoneen hyllyn päällä. Lähetän tässä mahdollisimman pian, kunhan sairaspäiväraha tulee. :) Kuulumisia voin kertoa tarkemmin vaikka Facebookissa. :)

   Poista