keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Mummun villasukat

Mummuni on aina ollut jokseenkin huono neulomaan villasukkia. Päädyinkin sitten pyynnöstä neulomaan mummulle villasukkia. "Jotain sinistä" oli toive, ja kaapista puikoille päätyi vanhaa tuttua Novitan 7 Veljestä Raita -lankaa, tällä kertaa värinä Meri (831). Langan olen ostanut Tampereen Käsityömessuilta tarjoushintaan, 3 kerää kympillä! Hintakaan ei siis päätä huimannut. 

Kun lanka oli valittu, täytyi valita vielä malli. Viime aikoina on tullut neulottua perussukkia, eikä oikein muuta, joten kaipasin jo pientä vaihtelua. Halusin kuitenkin helpon ja yksinkertaisen mallin, joten valitsin useampaan kertaan hyväksi havaitun ohjeen Olga-sukkiin, ja annoin puikkojen kilistä! 


Tällaiset villasukat pääsevät siis lämmittämään mummuni varpaita. Pitkään on nämä pitänyt tehdä, mutta kun hommaan ryhtyi, niin valmista tuli parissa päivässä! Vaan sitten lykkääntyi vielä blogipostauksen julkaiseminenkin, kun viime päivinä on ollut niin kurja ja sateinen ilma, ettei ole oikein tehnyt mieli villasukkia valokuvata. Toivottavasti edes te lukijat olette päässeet nauttimaan aurinkoisista keleistä!

6 kommenttia:

 1. Kivat varret ja kivat värit.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Täytyykin käydä kurkkaamassa tuo arvonta!

   Poista
 2. Onpa kauniit! :)
  Pitäisikin ottaa tuo olga taas pitkästä aikaa puikoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olga on kyllä kieltämättä kiva malli, johon tulee aina aika ajoin palattua.

   Poista
 3. Mummulta kiitokset, sukat olivat juuri sopivan kokoiset ja mieluisat muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukava kuulla, että sukista pidettiin! :)

   Poista