perjantai 1. heinäkuuta 2016

Vähiin käy, ennen kuin loppuu...

Tilasin jokin aika sitten Lankamaailman valikoimiin uutuutena tulleita Akvarelli-Ville ja Raita-Ville -sukkalankoja muutaman kerän kokeiluun, kun olivat niin hyvässä tarjouksessa. Eräänä iltana kaveri sitten viestitteli, ja pyysi luokseen neulomaan, ja nappasin mukaani kerän vihreää pätkävärjättyä Akvarelli-Villeä. Siinä kun sitten jutusteli ja neuloi kaverin kanssa, pääsi sukkiin lipsahtamaan vahingossa vähän liian pitkä varsi, eikä punnitusten perusteella lankaa pitänyt enää riittää toisen sukan varpaisiin. 

Vaan ihme kuitenkin tapahtui, ja toisin kävi! Olin ehtinyt jo Lankahamsterit -ryhmässä huhuilemaan tämän samaisen langan perään, ja eräs ihana nainen sitä pätkän jo minulle postittikin, vaan jotenkin kummasti lanka kuitenkin riitti tähän sukkapariin, ja muutama metri jäi vielä ylitsekin! Suuri kiitos kuitenkin tälle naiselle, joka minulle pätkän lankaa ehti jo postitella, mukava huomata, että vielä avuliaita ihmisiä riittää! Tällaiset koon 42-43 pitkävartiset perussukat siis syntyi kerästä vihreää Akvarelli-Ville -lankaa.  Varren neuloin 14 s / puikko (myös 13 olisi riittänyt, ja istunut vähän paremminkin, mutta mitäs sille enää voi...) ja jalkaterään vähensin silmukkamäärän kolmeksitoista per puikko. Nämäkin sukat pääsevät odottamaan talvea kumppanini kaappiin ja talvipakkasilla sitten hänen varpaitaan lämmittämään.


Oletko sinä jo ehtinyt kokeilemaan näitä Lankamaailman uusia Akvarelli-Ville ja Raita-Ville -sukkalankoja? Langat ovat kaikille tutun seiskaveikan paksuisia ja ihanan pehmeitä neuloa, joten valmistakin tulee nopealla tahdilla! 

2 kommenttia:

  1. Itse tykästyin uusiin raitalankoihin :) Oikein mukava neuloa ja kivat värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Raitalankoja tilasin tarjoushintaan sitä viininpunaviolettia, vaaleanvihreää, vaaleanpunaista ja sateenkaarta. Tämä vihreä Akvarelli-Ville vaan oli niiiiin kumppanini tyylistä, että oli pakko sekin tilata!

      Poista