tiistai 9. elokuuta 2016

Pientä twistiä

Olen jo pitkään halunnut neuloa ihania, pienen pieniä pitsisukkia, ja nyt siihen tarjoutui mahdollisuus, kun lähipiiriini syntyi pieni tyttö! Yhdet pitsi-ihanuudet jo aiemmin neuloinkin, mutta mieleni teki tikuttaa lisää söpöjä sukkia. Niinpä puikoille päätyi Novitan Nalle Taika, värinä Jäätelö, sekä Niina Laitisen ihana sukkamalli Twist or Not, tosin vähän pienemmällä silmukkamäärällä, kuin ohjeessa.


Näiden sukkien varsia voi pitää joko kierteellä, tai sitten suoraksi vedettynä. Lisäksi langankiertojen ansiosta malli joustaa todella hyvin, joten se sopii oivallisesti myös pienten lasten sukkiin. 


Millaisia vauvansukkia te olette neuloneet? Itselläni ei tähän mennessä ole kertynyt kokemusta kuin junasukista, Lise-Loteista, perussukista ja nyt näistä pienistä Twist or Not -mukaelmista. Olisi todella mukavaa kuulla, mitkä ovat teidän lemppariohjeet vauvan ja taaperon sukkia neuloessanne! 

4 kommenttia:

 1. Pikkuruiset sukat on aina niin söpöjä - ja nopeita tehdä! Siistiä muuten, että joku muukin kuin minä käyttää tikuttaa-verbiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkusukat on kyllä kivoja väliprojekteja, kun tulevat niin nopsaan valmiiksi! :) Tikuttaa-verbin käytön olen omaksunut netistä. Yleensä puhun neulomisesta, mutta silloin tällöin myös tikutan.

   Poista
 2. Onpas söpöt. :) Itse tein juuri vähän aikaa sitten samasta langasta pienen pienet junasukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minunkin pitäisi vielä junasukat neuloa, mutta ne teen varmaankin alpakkalangasta. :)

   Poista