maanantai 26. syyskuuta 2016

Lämmikettä käsille

Neuloin jokin aika sitten Kuopion Napista ja Nauhasta ostamastani merinovillalangasta lapaset. Kun yritin selvitellä niistä kertovaa blogipostausta varten, mikä lanka olikaan kyseessä, kantautui korviini tieto, että kyseinen lanka, Adriafilin valmistama Stella Jacq, on Napissa ja Nauhassa poistomyynnissä! Niinpä siis painelin lankakauppaan ostamaan "pari" kerää lisää. Teidän lukijoiden taitaa olla turha mennä kyseiseen putiikkiin enää tämän langan perässä, sillä viimeiset myynnissä olleet kerät löytyvät minun kaapista! ;)


Ihan ensimmäisenä noista uusista keristä syntyi nämä lapaset poikaystävälleni. Väriksi lapasiin valikoitui väri numero 83, eli Dostoevskij fancy. Silmukoita loin näihin lapasiin vähemmän, kuin viimekertaisiin, tällä kertaa vain 10 silmukkaa per puikko, 3,5 mm puikoilla.


Parissa illassa nämä lapaset oli neulottu valmiiksi, vaikka välissä hairahdin neulomaan yhden jämälankalapasenkin näistä samoista langoista. Se kaipaisi vielä paria, ja sitten pääsen viimeisistä Stella Jacq -keristä neulomaan vielä itsellenikin lapaset talveksi.

Oletteko jo muuten huomanneet, että Paapii Design avasi tänään Kuopion kauppakeskus Minnaan pop up -myymälän? Valikoimasta löytyy niin PaaPiin ihania kankaita, kun niistä ommeltuja vaatteitakin! Kovin olivat kuulemma jo kangaspinot huvenneet tämän ensimmäisen myyntipäivän aikana, mutta vielä löytyi kivoja kankaita minullekin ostettavaksi.

2 kommenttia: