keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Syksyn värejäSyksy on tullut tänne Kuopioonkin, sen huomaa ihan selkeästi puiden lehtien väristä. Kotipihassa oleva pihlaja on muuttanut lehtiensä värit niin ihanan keltaisiksi! Pihlajan lehtien värikirjon joukkoon oli ihan pakko päästä kuvaamaan viimeisimmät valmistuneet lapaset. 


Nämä lapaset on neulottu 100 % italialaista merinovillaa olevasta Adriafil Stella Jacq -langasta (väri 84, Sepulveda Fancy), jonka ostin Kuopion Napista ja Nauhasta, ja ne on tehty Novitan Intialaisen kiilapeukalolapasen ohjetta mukaillen. Lapasista tuli jonkin verran liian leveät omaan käteeni, joten postitan nämä äidilleni tämän käsiä lämmittämään, ja neulon itselleni vielä talveksi uudet.

6 kommenttia:

 1. Ihanan väriset lapaset - ja pihlajat tietty. (:

  VastaaPoista
 2. Siellä taitaa olla syksy pidemmällä kuin Turussa. Täällä pihlajan punaiset marjat ovat vielä aika vihreiden lehtien seassa. Söpöt lapaset, toivottavasti äitisi ilahtuu^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täällä tosiaan taitaa olla syksy pidemmällä, kuin Turussa. Saas nähdä, milloin tuo pihlaja pudottaa lehtensä!

   Poista
 3. Moi. Voisitko tehdä postausta siitä, miksi ja miten siirryit kasvissyöjästä sekasyöjäksi? En siis tiedä oletko ollut jopa vegaani, mutta et ainakaan joskus syönyt punaistalihaa etkä kanaa. Yllätyin nimittäin kun luin Demistä että dyykkaat jauhelihaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein koe, että postaukselle aiheesta olisi tarvetta. Kun aloin seurustelemaan lihaa syövän poikaystävän kanssa, ei ollut järkeä tehdä minulle kasvisruokia ja hänelle liharuokia. Lisäksi dyykkauksen myötä laajensin ruokavaliota kasvispainotteisesta lihapitoisempaan.

   Kanaruokia ja kalaruokia olen aina syönyt, mutta esimerkiksi lukiossa ja yläasteella en syönyt punaista lihaa. Ihmisen elämässä on erilaisia vaiheita, ja tämä oli minulla yksi niistä.

   Poista