lauantai 8. lokakuuta 2016

S Y K S Y

Lähdin ihan pienelle syysseikkailulle, sillä halusin valokuvata uusimmat valmistuneet villasukat syksyisissä maisemissa. Ja koska etenkin syksyllä luonnossa on kaunista! Niinpä suuntasin autollani Kuopion Kolmisopen rantaan, ja pienen jaloittelun jälkeen löysin rannasta mukavan istumapaikan, josta ihailla maisemia. Villasukkia rantakivellä kuvatessa sai oikein kunnolla jännittää, että kumpi putoaa ensin veteen, minä vaiko kamera! :D Onneksi kuitenkin kamera välttyi vesivahingoilta ja varpaatkin säilyivät suhteellisen kuivina!

Nämä sukat on muuten neulottu Adlibriksellä Socki-lankojen kanssa samaan aikaan tarjouksessa olleesta Järbo Garnin Mellanraggi-langasta, jota jäi vielä jäljelle kaksi eri väristä kerää. Tämänkertaiset sukat on neulottu Niina Laitisen So Sweet Socks -ohjetta mukaillen. 


Oletteko te jo syksyn tullen intoutuneet neulomisesta? Vai huomaatteko edes selkeää vaihtelua siinä, miten paljon neulotte eri vuoden aikoina? Itse ainakin syksyn tullen, ehkä jo hieman loppukesästä, innostun neulomaan, ja villasukkia ja muita neulomuksia syntyy kuin liukuhihnalta. Näihinkin sukkiin meni vain vajaa kaksi päivää! 

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Minulla neulomisinnostus on harvinainen vieras, mutta inpiroidun kyllä ompelemaan syksyn sävyisiä vaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kolmisopen rannassa on kyllä hyvät mahdollisuudet ottaa nättejä kuvia!

   Minä puolestani innostun ompelemaan yleensä keväisin :D Nyt on ompeluhommat olleet taas "tauolla", kun pitäisi saumuriin ja ompelukoneeseen hommata lisää eri värisiä lankoja, kun oon viime aikoina ostellut niin värikkäitä ja erikoisen värisiä kankaita, että niitä ei ihan mustalla tai valkoisella viitsisi ommella. Mieluiten tekee kerralla kunnollista! :)

   Poista
 2. Kauniin syksyiset sukat. (: Niitä tosin tuntuu tällä hetkellä joka blogissa olevan - mutta mikäs sen parempaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tähän aikaan vuodesta on kyllä käsityöblogit pullollaan kaikenlaisia ihanuuksia! <3

   Poista