torstai 17. marraskuuta 2016

Hiljaiseloa & arvonnan voittaja

Jotkut teistä ovat saattaneet ihmetellä, minne minä ja blogini olemme oikein kadonneet. Ei kuitenkaan hätää, täällä sitä taas ollaan pienen hiljaiselon jälkeen! 

Viime aikoina en ole oikein kunnolla jaksanut innostua blogitekstien kirjoittamisesta ja sukkien valokuvaamisesta, mutta villasukkia on tullut silti neulottua oikein urakalla, vaikka välillä häntäluuni päässä oleva kystakin on tulehtunut niin, etten viikkoon ole kyennyt istumaan. Olen uurastanut lähinnä tilaussukkien ja joululahjasukkien parissa, mutta villapaitaakin on tullut neulottua. Kuvia ja blogipostauksia näistä tulee sitten myöhemmin, toivottavasti jaksatte odottaa! :)


Villasukka-arvonnan voittajakin on ratkennut. Voittajaksi arpoutui zZzz kommentillaan: "Minä tähän osallistuisin.. Toivoisin jotain pirteää väritystä mutta luotan vaistoosi jos voittaisin :) koko olisi 46. Kiva kiitos moi! ^_________^ t. zZzz"

Onnea siis voittajalle! zZzz:n villasukat lähtevät työn alle, kunhan olen selättänyt vielä muutamat tilaussukat, ja otan häneen mahdollisimman pian yhteyttä. 

4 kommenttia:

 1. Odotetaan, vanha sanontahan kuuluu... hyvää kannattaa aina odottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piakkoin olisi jälleen luvassa uusia postauksia, kun sain juuri kuudet villasukat pääteltyä. :D

   Poista
 2. ai hitsi! minä en koskaan voita mitään, mutta nyt kävikin näin! suurkiitos! tuskin maltan odottaa miltä uudet sukkaset näyttävät ja tuntuvat ja onhan niissä kissankarvojakin mukana kun kissu on päättänyt lämmitellä nukkumalla niiden päällä kieppukerällä! ^_____________^

  t. zZzz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti on kissankarvoja! :D Sen verran ahkeria nuo pörröiset laadunvalvojat ovat, että käyvät varmasti prässäämässä joka sukkaparin, joka puikoilta putoaa!

   Poista