maanantai 6. maaliskuuta 2017

Herääminen talviunilta

Kuten varmaankin olette huomanneet, blogi on ollut melko hiljainen koko talven ajan. Tähän on syynsä: en ole ehtinyt kuvata valmistuneita töitä valoisaan aikaan, kun talvella se on melko rajallinen, ja jos olisinkin ehtinyt, niin en ole jaksanut tai muistanut! Nyt, kun päivät ovat pidentyneet, onkin siis hyvä ajankohta yrittää herätellä blogia talviunesta.

Jokin aika sitten innostuin vanhoja käsityölehtiä selattuani tilaamaan eBaysta valtavan nipun ristipistolankoja sekä aida-kangasta ja muita ristipistotarvikkeita. Ennen, kuin uskalsin aloittaa mitään suurempaa ja monimutkaisempaa työtä, ajattelin tehdä jotakin yksinkertaisempaa. Pinterestistä löytyikin sitten tällainen oikein veikeä vessakyltti, ja pakkohan sitä oli kokeilla!Ja tällainen siitä sitten tulikin! Minun mielestäni oikein onnistunut ensimmäiseksi ristipistotyöksi sitten ala-asteella tehtyjen sydänten.


Tämän postauksen myötä voisin ihan oikeasti yrittää vähän tsempata blogin kanssa. Oletteko te muut huomanneet bloggausintonne katoavan talveksi? Tai jonain muuna ajankohtana?

6 kommenttia:

 1. Hyvää heräämistä:3 Tyylipuhdas kyltti!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kyltti 😊

  Kyllä mulle aina aika ajoin tulee täydellinen kyllästyminen bloggaamiseen. Ehkä eniten siksi, kun joskus tuntuu, ettei niitä juttuja kukaan jakaa lukea. Ja viehän toi bloggaaminen melkoisen siivun aikaakin. Varsinkin kun meillä on vanha ja hidas kone. Sitä käynnistymistä odotellessa ehtii melkein sukan kutoa. Kuitenkin blogin tilastot näyttävät paljon kävijöitä, mutta vähän kommentteja. Itsekin pitäisi kunnostautua kommentoimaan vähän enemmän. Kiva kun palasit tauolta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :)

   Hidas kone on kyllä ikävä riesa, jos haluaisi päästä bloggaamaan. Mun läppärini ei jaksanut aikaisemmin pyörittää edes kuvankäsittelyohjelmaa, mutta tämä ongelma poistui lisämuistin ostamisella. :)

   Poista
 3. Hauska taulu! (: Mie en oo koskaan ristipistoja kokeillut, jotenkin olen siltä välttynyt, vaikka ristipistotyöt mielestäni ovat kauniita. Mulla bloggailu on taas ehkä eniten syksyn ja talven hommaa, etenkin joulun alla olen aika työteliäs. (: Kesäisin sitten taas vähän tahti hidastuu, kun on kaikkea muuta, ulkona on kiva olla poissa koneen äärestä ja toisaalta silloin on paljon töissä myöskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mä itse yleensä keväisin, kesäisin ja syksyisin jaksan parhaiten valokuvata tuotoksia blogiin, kun silloin on paremmin valoa. Nyt talvellakin on kyllä tullut tehtyä käsitöitä, mutta suurin osa neulomuksista ja ompeluksista on päätynyt jo uusiin koteihinsa ennen, kuin olen jaksanut kuvata niitä blogiin, tai edes kännykällä Instagramiin.

   Ristipistoja kannattaa kyllä kokeilla, jos yhtään tekee mieli. Itselläni on nyt työn alla kerälle käpertynyt kettu, ja sen tekeminen kutkuttaa aivonystyröitä oikein kunnolla, kun pitää olla tarkkana, että mihinkäs mitäkin ruskeaa tulee ja kuinka paljon. :D Tämä wc-kyltti oli paljon yksinkertaisempi tehdä!

   Poista